Lucrări de izolare termică la Secția de recuperare a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Este vorba despre imobilul de pe Strada Vasile Alecsandri, care aparține Spitalului Municipal Câmpina și unde funcționează Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. În trecut, aici a fost Secția de Boli Infecțioase. În acest spațiu se execută mai multe lucrări printre care și una foarte importantă, în opinia conducerii spitalului - izolarea termică a clădirii.

Practic, se repară fațada, pereții exteriori ai imobilului sunt placați cu polistiren, iar la final clădirea va fi vopsită la exterior. Lucrările de izolare termică sunt executate de societatea Alitan Serv Cons SRL Ploiești, costă aproximativ 40.000 lei (conform anunțului de pe SEAP) și sunt plătite integral din fondurile proprii ale Spitalului Municipal. Tot din fondurile spitalului sunt suportate și celelalte lucrări de reparații curente (prevăzute în Planul de conformare stabilit cu DSP), care se realizează la spațiul din Strada Vasile Alecsandri. Este vorba despre înlocuirea gardului, reabilitarea aleilor și amenajarea unei parcări în curtea secției.

După cum am scris la momentul respectiv, la rectificarea bugetară din primăvara acestui an Spitalul Municipal a primit 700.000 lei de la bugetul local. Din suma totală, 500.000 lei sunt folosiți pentru investiții la Secția de Pediatrie, iar 200.000 lei pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea extinderii spitalului (pe spațiul verde dinspre fostul cinematograf, pe o suprafață utilă de aproximativ 3.000 mp).

3904 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.