Şcoala "B.P. Hasdeu" a câştigat Cupa "Barbu Ştirbei" la fotbal

Sport (Categoria articolului)

Pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol din Câmpina a avut loc astăzi una dintre competiţiile fotbalistice dedicate copiilor şi finanţate de la bugetul local. Din păcate, dintre toate unităţile de învăţământ din localitate, doar trei au răspuns invitaţiei administraţiei locale de a participa la această competiție tradițională.

Este vorba de şcolile "Ion Câmpineanu", "B.P. Hasdeu" şi "Al.I. Cuza", care au jucat în sistem "fiecare cu fiecare", câte două reprize a 15 minute fiecare şi pe un teren de dimensiuni reduse. Iată şi rezultatele înregistrate:
Şcoala "B.P. Hasdeu" - Şcoala "Cuza" 4-1
Şcoala "B.P Hasdeu" - Şcoala "Câmpineanu" 6-0
Şcoala "Câmpineanu" - Şcoala "Cuza" 6-6
În urma acestor rezultate, podiumul a arătat astfel: locul I - Şcoala "B.P. Hasdeu", locul al II-lea - Şcoala "Cuza", locul al III-lea - Şcoala "Câmpineanu".
Competiţia a fost organizată de Primăria şi Consiliul Local Câmpina, cu sprijinul Casei Tineretului şi a Clubului Sportiv Câmpina, premiile oferite constând în cupe, diplome, medalii şi echipament sportiv.

8082 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil 10.06.2016 23:00 Dar Fratila cu ce ocazie la aceasta competitie?! Ce a facut el azi se numeste uzurpare de calitati oficiale si e penal, pentru ca noul consiliu nu a fost inca validat! Daca ii face un binevoitor o plangere penala?! Poate cu acelasi prilej il intreaba cineva si din ce traieste?!

Sport

68 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

149 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.

Alte stiri recente

353 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

404 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.