Măsurile dispuse de Prefectura Prahova pentru reducerea aglomerației la Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru îmbunătățirea relației cu publicul și reducerea aglomerației la ghișeele Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, Prefectura Prahova a dispus o serie de măsuri pe care vi le prezentăm în continuare.

- Începând de miercuri, 10 mai, se pot face programări online și pentru soluționarea cererilor de preschimbare a permiselor de conducere. Programările online se vor face pe site-ul Prefecturii Prahova (www.prefecturaprahova.ro) la secțiunea "Rezervare pentru preschimbare permise auto românești. Persoanele înscrise online se vor prezenta în data și la ora stabilite la înscriere la ghișeul 9 al Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule.

- Înregistrarea dosarelor de examinare în vederea susținerii probei teoretice pentru obținerea permisului auto se va face doar în zilele de miercuri și joi ale fiecărei săptămâni, la sediul Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule din Ploiești, Strada Vasile Lupu.

- Pentru programare/reprogramare în vederea susținerii probei practice, doritorii se vor prezenta doar la punctul de lucru al Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule (așa-numita "sală de examen") din Ploiești, Șoseaua Vestului, nr.19, în zilele de luni, miercuri și vineri, conform programului stabilit.

5921 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 09.05.2017 10:43 O mare porcărie! De ce nu se deschide un astfel de punct și la Câmpina?!
  • ely 11.05.2017 23:57 Si cu cei care nu au nici o treaba cu computerele, cum se prigrameaza?

Actualitate

2454 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

698 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.