Poate 2017 este cu noroc pentru Parcul de la Soldat și încep lucrările de modernizare

Actualitate (Categoria articolului)

Reabilitarea Parcului de la Soldat a fost una dintre investițiile programate pentru anul 2016. Din diferite motive, nu foarte clare, ce-i drept, parcul nu a fost modernizat anul trecut și va fi inclus pe lista investițiilor pentru 2017.

La fârșitul lunii martie a anului trecut, Primăria Câmpina a organizat o dezbatere publică privind reabilitarea Parcului de la Soldat. Câmpinenii au fost rugați să facă propuneri și să răspundă la întrebarea "Cum doriți să fie parcul - un spațiu ambiental sau unul monumental?". S-au primit... 32 de răspunsuri și s-a luat decizia ca parcul să fie un spațiu ambiental. În iulie 2016, Consiliul Local a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea parcului, iar valoarea rezultată din studiul de fezabilitate pentru această investiție era de 857.820 lei fără TVA. În mod normal, ar fi trebuit să urmeze demararea procedurilor de achiziție publică. Dar în ședința 15 decembrie 2016, pe masa consilierilor locali a apărut un nou proiect, de această dată privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici aprobați în iulie. Iar noua valoare a investiției a crescut la 863.211 lei (fără TVA) pentru că, în conformitate cu avizul tehnic de racordare emis de Electrica Muntenia Nord, s-a impus o modificare a proiectului pentru instalațiile electrice.
După cum ne-au precizat reprezentanții Primăriei Câmpina, acum va urma licitația, anunțul referitor la reabilitarea Parcului de la Soldat urmând să fie publicat pe SEAP până la sfârșitul acestei luni.

4713 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

702 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

408 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

106 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

178 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.