Prima ediție a Festivalului Afacerilor Locale de la Câmpina, un succes

Eveniment (Categoria articolului)

Sâmbătă, 18 iunie 2022, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina a avut loc prima ediție a Festivalului Afacerilor Locale, un eveniment organizat de Asociația Cartierelor Muscel și Câmpinița, cu sprijinul grupului de firme Soceram - Neptun. O inițiativă inedită pe plan local, prin care se încurajează interacțiunea între cetățeni și antreprenorii locali.

Fără dar și poate, Festivalul Afacerilor Locale a fost un succes, nu doar din punct de vedere organizatoric, al numărului mare de expozanți (aproape 40), al surprizelor și spectacolului oferit, dar și din punct de vedere al numărului însemnat de câmpineni - și nu numai - care au venit de-a lungul întregii zile la acest eveniment. Dincolo de standurile propriu-zise, au fost mai multe feluri de activități interactive, care i-au atras mai ales pe copii, dar au fost și zone de unde oricine putea cumpăra diferite produse - de la sosuri, la înghețată și până la dulciuri. Practic, au fost patru zone expoziționale - Viața Bună de lângă casă, Piața Urbană de lângă casă, Savoarea Gustului de lângă casă, Pentru Casă de lângă casă. De asemenea, au putut fi urmărite demonstrații live ale unor servicii oferite de expozanți, totul culminând cu un spectacol deosebit, susținut de Bucharest Jazz Orchestra. Festivalul Afacerilor Locale a avut ca scop încurajarea interacțiunii între câmpineni, a conversațiilor între antreprenorii locali și potențialii clienți și promovarea conceptului de „cumpărături locale”, totul în scopul dezvoltării comunității.
În concluzie un eveniment reușit, un festival inedit, care îmbogățește Câmpina, mai ales după delicata perioadă a pandemiei, când astfel de momente ne-au lipsit tuturor. Iar dacă festivalul devine o tradiție, câștigul este al tuturor, firme, cetățeni, localitate!
Menționăm faptul că Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel este o organizație nonprofit, neguvernamentală, apolitică, fondată în municipiul Câmpina, activă din 2010, care acționează în vederea susținerii comunității locale prin dezvoltarea și implementarea de proiecte care să vină în sprijinul locuitorilor și al agenților economici. Misiunea asociației este de a contribui la o comunitate bine conectată, capabilă să facă față provocărilor și care are la bază valori precum prietenie și respect.

5575 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

118 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

3789 vizualizari
26 iul. 2022 23:38

O seară superbă cu Semnal M, la Câmpina

Formația Semnal M a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 23 iulie, în cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music", organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza”. Și a venit lume multă pentru a se bucura de frumoasele melodii ale formației care anul acesta a împlinit 45 de ani de la înființare.

 

Alte stiri recente

475 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public:

1093 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.