"Grădinița de vară Iulia Hasdeu ", un proiect educațional de succes

Social (Categoria articolului)

În perioada 27 iunie - 6 iulie, Grădinița “Iulia Hasdeu” și structura sa - Grădinița nr 6 au derulat proiectul educațional “Grădinița de vară”, ediția a II-a, în parteneriat cu ISJ Prahova.

Au participat 40 de copii și 15 educatoare. Proiectul nu a avut legătură cu programul prelungit (au participat copii care au luat vacanță pe 10 lunie), nici cu obligația de predare a cadrelor didactice (acestea au participat voluntar).

Scopul proiectului a fost  implicarea/participarea  copiilor în activități creative sau recuperatorii. Fiecare zi a fost diferită, deschiderea programului s-a făcut într-un cadru festiv, fiecare copil și-a pus amprenta pe realizarea banerului aferent grqdiniței, dar și pe propria cărticică (fiecare copil a desenat, în fiecare zi,  “impresiile lui”), cărticică pe care copiii au luat-o, la final, acasă, împreună cu o diplomă de participare.

Copiii au confecționat jucării, au ”înotat“ în piscină, au ascultat cântece populare, precum și informații despre obiceiurile noastre românești, spuse de Teodora Pavel, elevă în Ploiești, au făcut picnic, făcând sucuri naturale, întreceri sportive, au “citit“ povești, au făcut o minibibliotecă în curte, au derulat jocuri de rol despre bunele maniere, au asistat la un teatru de păpuși, dar au fost și ei actori, și multe activități în aer liber, bazate pe distracție și voie bună. 

La final, toți participanții au fost răsplătiți cu o tartă delicioasă, marca “Grădinița de vară Iulia Hasdeu”. 

2558 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2305 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

222 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

418 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.