Fier forjat Câmpina - drumul de la pasiune, la artă și afacere (P)

Social (Categoria articolului)

În zona Câmpina a înflorit de puțin timp o nouă afacere care îmbină pasiunea cu arta, oferind celor interesați lucrări frumoase și valoroase în fier forjat.

Fie că este vorba de o scară interioară, de o poartă sau de orice altceva, ceea ce face Foer forjat într-un atelier din Poiana Câmpina se transformă în artă veritabilă. Să lucrezi cu fierul nu este nici simplu, nici la îndemâna oricui, dar dacă ai talent, ai har și ai și sculele și priceperea necesare, atunci poți oferi celor interesați mici bijuterii. Totul a început din pasiune, apoi a venit solicitarea de a realiza câte ceva pentru un prieten, pentru cineva din familie și încet-încet numărul comenzilor a început să crească, la fel și calitatea produselor, astfel că în momentul de față limita dintre artă și afacere este una extrem de fină.
Oricine își dorește un obiect din fier forjat în gospodăria, curtea sau casa sa, poate să se adreseze în Poiana Câmpina, Strada Tulburii, pe pagina de Facebook Fier forjat Câmpina și la numărul de telefon 0720.108.727. (P)

3032 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2307 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.