Din nou pe podium. Atleții câmpineni și-au reconfirmat valoarea în probele de aruncări la Campionatul Național Școlar

Sport (Categoria articolului)

La finalul acestei săptămâni, la Pitești, au avut loc întreceri de atletism contând pentru Cupa României, Campionatul Național pentru seniori, tineret și juniori I, dar și pentru Campionatul Național Universitar și Campionatul Național Școlar. Spre cinstea lor, atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, coordonat de prof. Mihaela Marin, și-au reconfirmat valoarea în probele de aruncări, obținând nu mai puțin de patru medalii, dintre care trei de aur, la Campionatul Național Școlar.

Iată și rezultatele obținute de-a lungul zilelor de vineri și sâmbătă:
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea discului, 44,37m;
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea greutății, 11,67m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, 47,16m;
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 2, aruncarea greutății, 16,11m.
De asemenea, se cuvine să mai facem o precizare. La Campionatul Național Universitar, proba feminină de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan, fosta elevă a antrenorului Nicolae Pavel și componentă a clubului câmpinean, legitimată acum la Gloria Buzău, pentru că la Câmpina nu s-a găsit nici o soluție la Clubul Sportiv al administrației locale. Și în loc să mai adăugăm o medalie de aur la palmaresul Câmpinei, ne uităm cum copiii Câmpinei câștigă medalii pentru alții.

3896 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

589 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

558 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.

Alte stiri recente

639 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

851 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.