Municipiul Câmpina are stand propriu la Târgul Național de Turism 2017, ediția de toamnă

Actualitate (Categoria articolului)

La Pavilionul Romexpo din București are loc, în perioada 16-19 noiembrie 2017, cea de-a 38-a ediție a Târgului de Turism al României (TTR), cel mai important eveniment de profil din țara noastră. Sunt organizate două ediții pe an, primăvara și toamna, 2017 fiind primul an în care municipiul Câmpina este reprezentat la TTR.

Ca și la ediția din primăvară, când a participat în premieră, Câmpina are stand propriu și la ediția de toamnă, stand la care se află reprezentanții Centrului de Informare și Promovare Turistică. Potrivit comunicatului de presă remis de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Ioana Bumbăcea, reprezentanții Centrului Turistic își desfășoară activitatea în cadrul standului nr. 14 din pavilionul C2, acolo unde sunt afișate pliante, broșuri, diverse postere și alte materiale de informare și promovare a Câmpinei și împrejurimilor sale.
La Târgul de Turism al României sunt prezentate cele mai interesante oferte și atracții turistice din țară și din străinătate, iar în ultimii ani se promovează foarte mult turismul cultural, cel rural, turismul de business, turismul medical, cel de aventură și chiar turismul de week-end și turismul ecologic.

3636 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 20.11.2017 09:11 Bani de la buget cheltuiti degeaba.... Chiar asa,propun ca la sfarsitul anului primaria sa prezinte balanta venituri-cheltuieli a Centrului de Informare Turistica,sa vedem si noi realizarile lui....

Actualitate

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1584 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1537 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)