Municipiul Câmpina are stand propriu la Târgul Național de Turism 2017, ediția de toamnă

Actualitate (Categoria articolului)

La Pavilionul Romexpo din București are loc, în perioada 16-19 noiembrie 2017, cea de-a 38-a ediție a Târgului de Turism al României (TTR), cel mai important eveniment de profil din țara noastră. Sunt organizate două ediții pe an, primăvara și toamna, 2017 fiind primul an în care municipiul Câmpina este reprezentat la TTR.

Ca și la ediția din primăvară, când a participat în premieră, Câmpina are stand propriu și la ediția de toamnă, stand la care se află reprezentanții Centrului de Informare și Promovare Turistică. Potrivit comunicatului de presă remis de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Ioana Bumbăcea, reprezentanții Centrului Turistic își desfășoară activitatea în cadrul standului nr. 14 din pavilionul C2, acolo unde sunt afișate pliante, broșuri, diverse postere și alte materiale de informare și promovare a Câmpinei și împrejurimilor sale.
La Târgul de Turism al României sunt prezentate cele mai interesante oferte și atracții turistice din țară și din străinătate, iar în ultimii ani se promovează foarte mult turismul cultural, cel rural, turismul de business, turismul medical, cel de aventură și chiar turismul de week-end și turismul ecologic.

3739 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 20.11.2017 09:11 Bani de la buget cheltuiti degeaba.... Chiar asa,propun ca la sfarsitul anului primaria sa prezinte balanta venituri-cheltuieli a Centrului de Informare Turistica,sa vedem si noi realizarile lui....

Actualitate

155 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1338 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1374 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1152 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.