CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Municipiul Câmpina are stand propriu la Târgul Național de Turism 2017, ediția de toamnă

- Actualitate -

Municipiul Câmpina are stand propriu la Târgul Național de Turism 2017, ediția de toamnă

La Pavilionul Romexpo din București are loc, în perioada 16-19 noiembrie 2017, cea de-a 38-a ediție a Târgului de Turism al României (TTR), cel mai important eveniment de profil din țara noastră. Sunt organizate două ediții pe an, primăvara și toamna, 2017 fiind primul an în care municipiul Câmpina este reprezentat la TTR.

Ca și la ediția din primăvară, când a participat în premieră, Câmpina are stand propriu și la ediția de toamnă, stand la care se află reprezentanții Centrului de Informare și Promovare Turistică. Potrivit comunicatului de presă remis de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Ioana Bumbăcea, reprezentanții Centrului Turistic își desfășoară activitatea în cadrul standului nr. 14 din pavilionul C2, acolo unde sunt afișate pliante, broșuri, diverse postere și alte materiale de informare și promovare a Câmpinei și împrejurimilor sale.
La Târgul de Turism al României sunt prezentate cele mai interesante oferte și atracții turistice din țară și din străinătate, iar în ultimii ani se promovează foarte mult turismul cultural, cel rural, turismul de business, turismul medical, cel de aventură și chiar turismul de week-end și turismul ecologic.


17 Nov 2017 09:25 3933 vizualizari


Comentarii


  • 20.11.2017 09:11 Adrian Bani de la buget cheltuiti degeaba.... Chiar asa,propun ca la sfarsitul anului primaria sa prezinte balanta venituri-cheltuieli a Centrului de Informare Turistica,sa vedem si noi realizarile lui....
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
444 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
879 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1726 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1609 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV