350 de cicliști profesioniști și amatori au luat startul la Câmpina Open MTB - Race for autism 2016

Eveniment (Categoria articolului)

Atmosferă extraordinară astăzi, pe platoul Muscel, la cea de-a V-a ediție a competiției cicliste Câmpina Open MTB - Race for autism. Cicliști profesioniști de la cluburile din țară, cicliști amatori, mulți copii, dar și numeroși iubitori ai acestui sport frumos, care câștigă tot mai mult teren și la noi. Vreme frumoasă și o organizare excelentă.

Pentru Câmpina, această competiție înseamnă o promovare adevărată. Pentru sportivi este o ocazie să-și demonstreze valoarea, iar pentru organizatori - un proiect frumos, în urma căruia toate fondurile strânse sunt destinate copiilor cu autism. Așadar, sport, turism, dar și o componentă umanitară deloc de neglijat - asta înseamnă Câmpina Open MTB.
Anul acesta au fost mai puțini concurenți comparativ cu anii precedenți. S-au înscris 520 de competitori, dar efectiv la start au venit 350. Asta poate și din cauza faptului că la ediția din acest an a fost schimbat traseul. Noul traseu este mult mai dificil, are cățărări destul de dure și o bună porțiune din traseu este pe teren accidentat. Vechiul traseu a fost menținut doar pentru copii. Dar chiar și așa, Câmpina Open MTB 2016 a fost un succes. A fost ediția cu cel mai generos fond de premiere de până acum, cu tombolă pentru copii și tombolă pentru adulți, cu mulți voluntari care au avut grijă ca totul să decurgă fără probleme (au ecologizat și traseul pe care s-a desfășurat concursul), cu numeroși sponsori și parteneri. 
Materialele sanitare necesare într-o astfel de competiție au fost puse la dispoziție organizatorilor de Asociația 'Spitalul Voila', o asociație care funcționează pe lângă spital și care se implică în activități umanitare, sportive și educative. De asemenea, trei asistente de la Spitalul Voila s-au aflat pe traseu pentru a acorda primul-ajutor concurenților în caz de nevoie.
Competiția Câmpina Open MTB - Race for autism 2016 a fost organizată de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația 'Glasul Autismului', cu sprijinul Primăriei Câmpina și Primăriei Cornu. Vom reveni cu lista câștigătorilor pentru fiecare categorie în parte.

8458 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2909 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3342 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.