Echipa CADON de la Liceul Energetic a câștigat locul I la concursul de informatică American Computer Science League

Eveniment (Categoria articolului)

Cei cinci băieți de la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina - Victor Alexandru, Gabriel Năstase, Rareș Dumitrică, Denis Cărăuș și Cătălin Oancea, împreună cu colega lor Andreea Aldescu, și-au văzut visul împlinit. Au câștigat locul I la prestigiosul concurs internațional de informatică American Computer Science League, organizat în SUA pentru elevii de liceu din toată lumea. 

Visul lor a început anul trecut, când s-au calificat pentru prima dată în finala concursului de informatică din SUA. Atunci, în 2015, nu au urcat pe podium. În 2016 au luat-o de la capăt, au trecut cu brio de etapele eliminatorii și s-au calificat din nou în finală. Iar de această dată au și câștigat. Dintre sutele de concurenți din zeci de țări, câmpinenii noștri au obținut locul I. Concursul a avut loc ieri după-amiază (ora 22.00, ora României), iar CADON a obținut punctajul maxim - 200 de puncte. "Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat, ne-au susținut și ne-au ajutat. Plecăm optimiști în Statele Unite, la finala concursului American Computer Science League și sperăm ca de această dată să ne întoarcem cu un premiu", scriau elevii de la Energetic pe pagina lor de Facebook înainte de plecarea în SUA. S-au ținut de cuvânt. Se vor întoarce acasă cu un premiu și nu unul oarecare. Felicitări lor și felicitări profesorului coordonator Denisa Stoicescu pentru această performanță extraordinară!

19629 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3770 vizualizari
26 iul. 2022 23:38

O seară superbă cu Semnal M, la Câmpina

Formația Semnal M a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 23 iulie, în cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music", organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza”. Și a venit lume multă pentru a se bucura de frumoasele melodii ale formației care anul acesta a împlinit 45 de ani de la înființare.

 

4785 vizualizari
23 iul. 2022 09:35

Promoția aprilie 2023 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina a depus jurământul

1.329 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția aprilie 2023, au depus jurământul de credință față de patrie vineri, 22 iulie, la aproximativ cinci săptămâni de la începerea cursurilor.

Alte stiri recente

411 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

1454 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.