Medicul câmpinean Călin Tiu a condus un curs de ecografie chirurgicală în Malta

Sănătate (Categoria articolului)

La finalul lunii trecute, medicul câmpinean Călin Tiu a fost în Malta, unde a condus un curs de ecografie pentru chirurgi.

Cursul s-a desfășurat în cadrul întâlnirii de iarnă a Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică și s-a desfășurat în condiții tehnice deosebite, asigurate de gazdele din capitala Maltei. Ca o recunoaștere a importanței cursului susținut de medicul chirurg Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, ediția viitoare a acestei întâlniri de iarnă va avea loc în România.
”A fost un curs atractiv, dovadă fiind prezența unui număr însemnat de chirurgi din 44 țări, de pe patru continente. În cadrul cursului, am avut ocazia să realizăm și ecografii pe cadavre la Universitatea din capitala Maltei, iar faptul că viitorul curs de iarnă va avea loc în România va fi benefic pentru foarte mulți medici chirurgi, care vor putea afla direct cele mai noi practici în acest domeniu”, ne-a declarat dr. Călin Tiu.
Congresul Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică va începe pe 20 iunie, la Roma, în capitala Italiei, unde dr. Călin Tiu și echipa sa vor fi din nou prezenți.

5531 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

1320 vizualizari
02 nov. 2023 09:48

SanConfind, siguranță deplină pentru viitoarele mămici și servicii medicale performante

Centrul Medical SanConfind, cea mai mare unitate spitalicească privată din județul Prahova, se numără printre spitalele din România în care nu s-au întâmplat cazuri de infecții nosocomiale (intraspitalicești). Este, de asemenea, tot mai cunoscută Maternitatea SanConfind, care reprezintă nu doar una dintre cele mai moderne din țară, ci și una dintre cele mai sigure, în care nașterile se efectuează în absolută siguranță, cu multă grijă și empatie din partea personalului unității pentru fiecare pacientă. În rândurile care urmează veți putea afla cum a ajuns la spitalul din Poiana Câmpina dr. Roxana Dumitru, medic specialist obstetrică-ginecologie, care lucrează de aproape patru ani la SanConfind, ce sfaturi are pentru femeile însărcinate și de ce le recomandă cu toată căldura să vină la SanConfind pentru consultații. 

1169 vizualizari
09 oct. 2023 19:25

De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, scrisoare deschisă a conducerii Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina

1 comentarii

10 Octombrie este Ziua Mondială a Sănătății Mintale, iar tema stabilită de Organizația Mondială a Sănătății pentru anul 2023 este ”Our minds, our rights”. 

Alte stiri recente

517 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

855 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.