Oaspeți dragi la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina, de Ziua Națională a Lecturii

Eveniment (Categoria articolului)

Din acest an, România are o Zi Națională a Lecturii, iar acest eveniment a fost marcat și la Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina, precum și la structurile arondate, Grădinița nr. 5 și Grădinița nr. 6, printre cărți, alături de oaspeți dragi. 

S-au aflat în mijlocul copiilor și le-au citit povești scriitoarele Simona Antonescu și Diana Trandafir, profesoara Alexandra Iacob (membru al Consiliului de Administrație al Grădiniței "Iulia Hasdeu", educatoarele Dorina Radu și Steluța Munci, astăzi pensionare, dar care au revenit cu drag alături de copii, precum și primarul municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu și administratorul Librăriei Elstar, Lorena Crintea, cea care le-a adus copiilor cărți și semne de carte. Fiecare oaspete a mers la câte o grupă de copii, le-a citit povești, au discutat despre cărți, personaje, despre ce înseamnă o librărie sau o bibliotecă. "Albert Einstein spunea că, dacă îți dorești copii inteligenți, citește-le povești. Dacă vrei să fie și mai inteligenți, citește-le și mai multe povești. Noi le citim copiilor multe povești, iar cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii am avut în mijlocul noastru oameni care iubesc arta și frumosul, oameni care ne-au ajutat să le arătăm încă o dată copiilor cât de frumos este să citim împreună. Lectura are atât de multe beneficii pentru noi toți, de la mic la mare, încât nu trebuie să o excludem niciodată din viața noastră!", ne-a declarat directorul Grădiniței "Iulia Hasdeu", Mihaela Predea.

3811 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Campineanca 17.02.2022 15:08 Fara sa se supere cineva, dar m-am saturat de fatarniciile astea. Doamnelor educatoare, doamnelor si domnilor directori cred ca nu ar trebui sa mai implicati politicul atat de mult in actul de invatamant. Nici consilieri, nici Primar Faceti- va treaba si atat! Toti au copii acasa. Sa le citeasca copiilor lor. Astea sunt numai pt poze
  • Diss 20.02.2022 11:31 Felicitări tuturor!

Eveniment

3246 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

2013 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

441 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

741 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.