Oaspeți dragi la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina, de Ziua Națională a Lecturii

Eveniment (Categoria articolului)

Din acest an, România are o Zi Națională a Lecturii, iar acest eveniment a fost marcat și la Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina, precum și la structurile arondate, Grădinița nr. 5 și Grădinița nr. 6, printre cărți, alături de oaspeți dragi. 

S-au aflat în mijlocul copiilor și le-au citit povești scriitoarele Simona Antonescu și Diana Trandafir, profesoara Alexandra Iacob (membru al Consiliului de Administrație al Grădiniței "Iulia Hasdeu", educatoarele Dorina Radu și Steluța Munci, astăzi pensionare, dar care au revenit cu drag alături de copii, precum și primarul municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu și administratorul Librăriei Elstar, Lorena Crintea, cea care le-a adus copiilor cărți și semne de carte. Fiecare oaspete a mers la câte o grupă de copii, le-a citit povești, au discutat despre cărți, personaje, despre ce înseamnă o librărie sau o bibliotecă. "Albert Einstein spunea că, dacă îți dorești copii inteligenți, citește-le povești. Dacă vrei să fie și mai inteligenți, citește-le și mai multe povești. Noi le citim copiilor multe povești, iar cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii am avut în mijlocul noastru oameni care iubesc arta și frumosul, oameni care ne-au ajutat să le arătăm încă o dată copiilor cât de frumos este să citim împreună. Lectura are atât de multe beneficii pentru noi toți, de la mic la mare, încât nu trebuie să o excludem niciodată din viața noastră!", ne-a declarat directorul Grădiniței "Iulia Hasdeu", Mihaela Predea.

4346 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Campineanca 17.02.2022 15:08 Fara sa se supere cineva, dar m-am saturat de fatarniciile astea. Doamnelor educatoare, doamnelor si domnilor directori cred ca nu ar trebui sa mai implicati politicul atat de mult in actul de invatamant. Nici consilieri, nici Primar Faceti- va treaba si atat! Toti au copii acasa. Sa le citeasca copiilor lor. Astea sunt numai pt poze
  • Diss 20.02.2022 11:31 Felicitări tuturor!

Eveniment

1590 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2740 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.