”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

Un număr foarte mare de iubitori ai artei, ai frumosului au fost prezenți la vernisajul ”Salonului de iarnă”, în cadrul căruia au expus Gabriel Dima, Valentin Bălan, Roxana Buzoianu, Gilda Ivan, Daria Zemeleagă, Elena Toma, Eugenia Lungu, Camelia Tache, Lucian Tache, Sorin Morariu, Aurel Grigorescu și Constantin Antohi. De asemenea, a fost prezent la vernisaj și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, singurul reprezentant al administrației locale. Acesta i-a felicitat pe membrii asociației pentru întreaga lor activitate din acest an și le-a spus că este mândru că este primarul unei localități cu asemenea artiști plastici.
Amfitrionul evenimentului a fost Gabriel Dima, președintele Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”, care i-a invitat și pe colegii săi să se adreseze publicului. De asemenea, la eveniment a fost invitată Cerasela Tănase, președintele Asociației Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, care pe 18 decembrie 2023 va organiza un eveniment - ”Arte pentru viitor”, în cadrul căruia va avea loc și o licitație pentru strângerea de fonduri în vederea derulării unor proiecte educaționale. Pentru această licitație, mai mulți artiști câmpineni au oferit câteva dintre tablourile lor, un gest frumos primit cu bucurie de organizatorul Galei ”Arte pentru viitor” și cu aplauze de cei prezenți la vernisajul ”Salonului de iarnă”.
Nu în ultimul rând, mai mulți dintre artiștii expozanți au oferit publicului mici daruri, în special ornamente pentru Crăciun sau obiecte care se pot transforma în daruri deosebite, fiind lucrări realizate manual.
Nici nu au încheiat, încă, anul 2023 că artiștii plastici câmpineni se pregătesc deja pentru prima expoziție din anul 2024 - pe 12 ianuarie, la Castelul ”Iulia Hasdeu”.

2305 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Misu 15.12.2023 11:07 Aveam emotii cand am vazut primele poze ca nu participa si primaru’. Dar m-am linistit. A fost prezent. La cat de mult “iubeste” el sportul si cultura campineana, nu ne-ar surprinde daca pe viitor va interzice astfel de manifestari. Acum e in campanie electorala si prezenta lui trebuie sa dea bine printre oameni culti si talentati.

Eveniment

1670 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2755 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

855 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

969 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.