În prezența mai multor foste glorii dinamoviste, la Restaurantul "Toscano" din Câmpina a fost lansată cartea "O viață de câine"

Eveniment (Categoria articolului)

De foarte multă vreme nu s-a mai întâmplat în Câmpina ca la lansarea unei cărți să fie invitate și să participe atâtea personalități din domeniul respectiv, așa cum s-a întâmplat joi, 30 mai, la Restaurantul "Toscano" din Parcul Soceram, la lansarea volumului "O viață de câine", avându-l ca autor pe Sabin Dăniță, în urma unui dialog cu Silviu Ciuhulescu, un devotat suporter al echipei de fotbal Dinamo București.

Au fost oaspeți de onoare Ioan Andone, Florin Cheran, Alexandru Moldovan, Constantin Eftimescu, Marin Dragnea, Nicușor Vlad și Marius Niculae, dar și fostul mare boxer, vicecampion olimpic la Munchen în 1972, Ion Alexe. Evenimentul a fost organizat de Asociația Suporterilor Dinamoviști din Câmpina, în frunte cu Ion Chivescu, Cosmin Raț, Silviu Ciuhulescu, Irinel Dumitrașcu și Florin Frățilă. Volumul "O viață de câine" este, practic, redarea unor povești de... suporter dinamovist, din tribună și nu numai, momente intense, trăite de Silviu Ciuhulescu și puse în pagină de Sabin Dăniță.
Foarte așteptate au fost discursurile fostelor glorii dinamoviste. Rând pe rând, toți cei invitați, au vorbit despre cantonamentele de la Școala de Miliție, despre antrenamentele dure pe care le făceau chiar pe platoul unde se află acum Restaurantul "Toscano" și pe pantele din împrejurimi, dar și despre relația jucătorului cu suporterul, despre importanța unor întâlniri de acest gen, despre actuala situație de la Dinamo, la acest din urmă capitol, suporterii, dar și foștii jucătorii, suferind cel mai mult. (video)
După momentul discursurilor, gazdele le-au pregătit invitaților un filmuleț cu prezentarea unor momente de glorie ale Clubului Dinamo în cupele europene, de la celebrele victorii cu Liverpool, Hamburger SV și cu Inter Milano, la recentul miracol de la Liberec, când Dinamo a întors un 0-3 din tur și s-a calificat în grupele Cupei UEFA, protagonist fiind chiar Marius Niculae, unul dintre invitații de onoare prezenți joi la Câmpina. Au fost momente emoționante, după revederea imaginilor respective, cei aproximativ 50 de suporteri dinamoviști prezenți la eveniment au început să scandeze și să-și aclame favoriții. Și, poate ceea ce este cel mai important, gazde și oaspeți deopotrivă, au promis că astfel de întâlniri se vor repeta la Câmpina.

7504 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2699 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

1275 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2432 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.