AUR are filială la Câmpina și un președinte ales - Marian Alexandru

Politică (Categoria articolului)

Joi, 20 octombrie 2022, la Restaurantul Seva din Câmpina, a avut loc ședința de constituire și de alegeri a filialei Câmpina a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

În prezența a 23 din cei aproximativ 70 de membri, au participat la această ședință deputatul Adrian Axinia, precum și alți reprezentanți ai organizațiilor centrale și județene - Andrei Ohaci, Gheorghe Cristinescu și Florin Măcinic. Cu același prilej, au avut loc și alegerile pentru stabilirea conducerii filialei, funcția de președinte revenind prin votul unanim al participanților lui Marian Alexandru.

2721 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gheorghe 21.10.2022 12:51 Poate ne spune proaspatul ales ce are cu pomii plantati in jurul blocului si de ce arunca cu mizerii de la etajul 4 pe ei si pe fructe...
  • diss 21.10.2022 12:55 Ăștia mai lipseau! Vai crucea noastră dacă indivizii ăștia se cred ”politicieni”. Problema este că așa sunt toți, începând cu tovarășul președinte Iohanis și pănă la cei din poză! Dacă tot s-au reunit la restaurant unde sunt lăutarii? Și uite așa se cheltuiesc aiurea banii bugetului local sau central cu tot felul de licurici iar bani de pensii sau de salarii decente nu sunt , așa cum ne-a explicat tovarășul Iohanis!
  • gheorghe 21.10.2022 15:04 ”Presedintele” vostru arunca cu excremente de la etajul 4 din garsoniera in care locuieste pe smochinul din fata blocului; faceti ancheta daca nu credeti...
  • diss 21.10.2022 16:27 Cei mai tari, cei mai buni, salvatorii Cămpinei, salvatorii Romăniei, vă așteptăm de 100 de ani, vă mulțumim că existați, veți salva Planeta Pămănt...😄😄😄...bla, bla, bla.
  • GIGIOC 21.10.2022 18:54 AM TRAIT SA O VAD SI P-ASTA ! Mardeluta presedinte AUR. Vai de capul nostru ! Un analfabet a ajuns sa reprezinte Campina ! Acest cetatean nu are absolvita decat o amarata scoala de maistri ! facultate ,IOC ! Vai de capul Nostru ! Sunt curios cum o sa se impuna in societate, tot cu pumni in gura altora ??? Atat stie sa faca ! Sa bata bine de tot !!! De aici si porecla lui de ”mardeluta”!!!
  • Florea Constantin 21.10.2022 22:59 E o greșeală. Nu cred ca lucrurile rămân așa. Darrrr.....e posibil .
  • Hora 28.10.2022 09:54 Hai ma baieți cantați to toții: Stringe-ți hora nu fi-ți hoți....stiți voi mai departe...
  • Psd egal Pnl 30.11.2022 09:14 Avem ce vota: un Psd care face gargare,semne obscene in spatiul public,un Pnl,aripa ex Pdl care baga pumnu in gura si linisteste contestatarii prin telefoane si dari in judecata dar in spatele usiilor danseaza la restaurant,mancare si bautura pe gratis in schimbul ba a unui teren bun al urbei pe 40 ani si la pret promotional.Pasajul deranjeaza baietii destepti,au scos la atac pionii?Grupul Anastase,Pruna,Tudora,Vane au luat fata trustului Neptun,campineanul ex primar a plecat sifonat de la Adi Termo.Tineti minte cand se poza cu neprahoveanu Dumitrescu si vezi chipurile au facut ei donatii la spital...cand colo erau donatii.Ridicatii in slavi in continuare

Politică

3602 vizualizari
01 feb. 2023 07:33

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

1 comentarii

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

3075 vizualizari
01 feb. 2023 06:52

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

3 comentarii

Cu două zile înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va discuta proiectul privind bugetul local pentru anul 2023, filiala locală a Partidului Social Democrat a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care această formațiune politică le va propune ca amendamente la bugetul local.

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.