CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Alegeri ca pe roate la PSD Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu este noul președinte al organizației județene

- Politică -

Alegeri ca pe roate la PSD Prahova. Prefectul Virgiliu Nanu este noul președinte al organizației județene

Joi după-amiază, în timp ce la Câmpina avea loc tensionata ședință a Consiliului Local, în care se dezbăteau subiectele legate de pasajul subteran, la Ploiești se desfășura Conferința Județeană de Alegeri a PSD Prahova. Un eveniment la care au fost prezenți cinci miniștri - Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila, Lucian Romașcanu și Marius Budăi, primii doi fiind vicepreședinți ai PSD la nivel național. 

Alegerile au mers ca pe roate având în vedere că pentru fiecare post din echipa de conducere a existat câte un singur candidat. Prefectul județului, Virgiliu Daniel Nanu, din Cornu, a fost ales președinte al PSD Prahova, el fiind singurul candidat. Fostul președinte, Bogdan Toader, nu și-a mai depus candidatura, el devenind, ca și senatorul Radu Oprea, prim-vicepreședinte al organizației. Toader a condus PSD Prahova în ultimii opt ani, a fost președinte al Consiliului Județean din 2016 până în 2020, iar în prezent este deputat.
Din noua structură de conducere a PSD Prahova mai fac parte: Laura Moagher - secretar executiv, vicepreședinți sunt Cornel Nanu, Andrei Țurcanu, Rodica Paraschiv, Florin Constantin, Rareș Enescu, Georgiana Ardeleanu, Sorin Popa, Bogdan Furtună, Nicoleta Sprîncenatu, Adrian Lungu, Beatrice Gâjman, David Viter, Adrian Bucur, Daniel Sepsi, Răzvan Ursu, Maya Teodoroiu și Andrei Nicolae. Trezorier - Ecaterina Popescu. Prin urmare, niciun câmpinean în noua conducere a PSD Prahova. Obiectivul echipei de conducere este acela de a câștiga alegerile de anul viitor - localele și parlamentarele, iar pentru europarlamentare și prezidențiale, de a obține scoruri cât mai bune.

“Astăzi, după o lungă perioadă de muncă, dedicare și implicare, am primit cea mai mare recunoaștere a efortului meu, fiind ales să conduc Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Prahova. Această responsabilitate nu este una ușoară, dar sunt pregătit să fac față provocărilor și să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a sprijini prahovenii și a contribui la dezvoltarea comunității noastre. Vreau să mulțumesc fostei conduceri și întregii echipe pentru susținere și încredere. Acesta este doar inceputul unei noi etape în viața mea și de acum încolo voi lăsa acțiunile mele să vorbească pentru mine!”, a spus Virgiliu Nanu, noul președinte al PSD Prahova. 
Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie, însă, nu și cea de reprezentant al prahovenilor, de militant pentru drepturile și mai binele cetățenilor români, pentru o infrastructură rutieră de calitate, pentru servicii publice eficiente. Rămân același om și din funcția de prim-vicepreședinte al PSD Prahova, poziție din care voi munci alături de voi, dragi colegi, la fel ca și până acum. Împreună, în 2024, vom avea rezultatele pe care ni le dorim atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în acești opt ani plini de provocări, de rezultate frumoase, tuturor celor care ați făcut posibilă dezvoltarea județului Prahova sub coordonarea mea! Nu vă uit pe dumneavoastră dragi cetățeni sau colegi, nici pe primari sau echipele din teritoriu cu care am colaborat în tot acest timp, este mesajul fostului președinte al PSD Prahova, Bogdan Toader.

(Sursă foto - PSD Prahova/Facebook)


19 May 2023 18:03 2815 vizualizari


Comentarii


853 vizualizari 29 May 2024 14:02 Bogdan Cord (Partidul Oamenilor Liberi): ”Avem libertatea de a spune da sau nu, doar conform propriei noastre conștiințe!”

Bogdan Cord (Partidul Oamenilor Liberi): ”Avem libertatea de a spune da sau nu, doar conform propriei noastre conștiințe!”

Bogdan Cord și Liviu Briciu, candidați din partea Partidului Oamenilor Liberi la Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
1468 vizualizari 27 May 2024 19:43 Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, Daniel Ioniță, a făcut o serie de afirmații privind argumentele pentru candidatura sa la cea mai importantă funcție din administrația cânmpineană.

citeste mai mult
2058 vizualizari 26 May 2024 21:03 Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, dar și la Consiliul Local, la alegerile locale din 9 iunie 2024, Cosmin Raț, ne-a transmis următoarea scrisoare deschisă, care este de interes atât pentru restul clasei politice, cât și pentru întreaga populație cu drept de vot.

citeste mai mult
3020 vizualizari 26 May 2024 13:20 Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Eveniment mare sâmbătă dimineață, la Bănești, în satul Urleta, acolo unde lângă Școala Gimnazială din localitate a fost inaugurată o sală de sport.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV