Eugen Mihăescu vă invită duminică, 30 iulie, ora 20.00, la concertul formației Krypton, din cadrul Câmpina Summer Park Music

Eveniment (Categoria articolului)

Duminică, 30 iulie, de la ora 20.00, este programat al doilea concert din cadrul ediției din acest an a proiectului Câmpina Summer Park Music. După formația Taxi, la finalul acestei săptămâni, în fața câmpinenilor va concerta formația Krypton.

Eugen Mihăescu, de la formația Krypton, a fost cel care în numele formației a transmis câmpinenilor și nu numai invitația de a veni duminică, 30 iulie, de la ora 20.00, la concert. La fel ca toate concertele din cadrul Câmpina Summer Park Music, și cel al formației Krypton este programat în Parcul Regele Mihai I, sub rezerva că în cazul unor condiții meteo nefavorabile, concertul se va muta în sala de la Casa de Cultură ”Geo Bogza”.
Următorul concert din seria Câmpina Summer Park Music va avea loc pe 26 august și va fi susținut de Nicu Alifantis.

2793 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3272 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3499 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

233 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1129 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.