Spectacolul din prima zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

Eveniment (Categoria articolului)

În week-end-ul care s-a încheiat, la Cornu a avut loc cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei". Un eveniment care se bucură întotdeauna de succes și asta pentru că este foarte bine organizat, dar și datorită artiștilor care urcă pe scenă. Soliști foarte iubiți de public, iar numărul mare al spectatorilor demonstrează acest lucru. Au fost mii de oameni acolo, nu doar localnici, ci și câmpineni și locuitori ai comunelor vecine.

În prima seară a festivalului, sâmbătă, 8 iulie, programul artistic a fost deschis de interpretul de muzică populară Constantin Enceanu, alături de care a dansat "Salba Prahovei", unul dintre cele mai apreciate și premiate ansambluri folclorice din județ. Constantin Enceanu este unul dintre soliștii îndrăgiți, cu mare priză la public și pe care spectatorii l-au lăsat cu greu să coboare de pe scenă. Muzica populară a continuat cu "Salba Prahovei", după care pe scenă au urcat Florian Boateng și Lorenzo - doi tineri hip-hoperi din Câmpina. Apoi a venit Andreea Bălan, cu un program foarte bine pregătit, cu muzică mai nouă, dar și cu melodii de altădată. În timpul recitalului, Andreea Bălan și dansatoarele sale au schimbat mai multe ținute, adaptate fiecărui moment din  program. Ultima oră a spectacolului i-a aparținut lui Ștefan Bănică Jr., alături de care publicul de toate vârstele a cântat și dansat, așa cum se întâmplă la toate concertele sale.

Citiți și Comuna Cornu, în sărbătoare la cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei"

8019 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2658 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

2083 vizualizari
05 feb. 2024 21:12

Medalie de argint pentru echipa Belvedere la Olimpiada Culinară Internațională din Germania - Secțiunea desert

Echipa regională Belvedere, formată din maeștrii bucătari și cofetari din județele Prahova și Brașov, a obținut medalie de argint la Olimpiada Culinară Internațională IKA de la Stuttgart din Germania. O performanță excepțională, la care o mare contribuție și-au adus-o cele două câmpinence din echipă - Carmela Dragomir și Andra Ioana Bunea (foto), de la Cofetăriile Dulcelle.

Alte stiri recente

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.