Spectacolul din prima zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

Eveniment (Categoria articolului)

În week-end-ul care s-a încheiat, la Cornu a avut loc cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei". Un eveniment care se bucură întotdeauna de succes și asta pentru că este foarte bine organizat, dar și datorită artiștilor care urcă pe scenă. Soliști foarte iubiți de public, iar numărul mare al spectatorilor demonstrează acest lucru. Au fost mii de oameni acolo, nu doar localnici, ci și câmpineni și locuitori ai comunelor vecine.

În prima seară a festivalului, sâmbătă, 8 iulie, programul artistic a fost deschis de interpretul de muzică populară Constantin Enceanu, alături de care a dansat "Salba Prahovei", unul dintre cele mai apreciate și premiate ansambluri folclorice din județ. Constantin Enceanu este unul dintre soliștii îndrăgiți, cu mare priză la public și pe care spectatorii l-au lăsat cu greu să coboare de pe scenă. Muzica populară a continuat cu "Salba Prahovei", după care pe scenă au urcat Florian Boateng și Lorenzo - doi tineri hip-hoperi din Câmpina. Apoi a venit Andreea Bălan, cu un program foarte bine pregătit, cu muzică mai nouă, dar și cu melodii de altădată. În timpul recitalului, Andreea Bălan și dansatoarele sale au schimbat mai multe ținute, adaptate fiecărui moment din  program. Ultima oră a spectacolului i-a aparținut lui Ștefan Bănică Jr., alături de care publicul de toate vârstele a cântat și dansat, așa cum se întâmplă la toate concertele sale.

Citiți și Comuna Cornu, în sărbătoare la cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei"

7726 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1668 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară. 

1772 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

Alte stiri recente

10 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1844 vizualizari
12 aug. 2022 13:04

Chemați la un scandal, polițiștii câmpineni au constatat că bărbatul implicat, băut bine, d-abia se dăduse jos de la volan

Joi, 11 august, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că soțul său este sub influența băuturilor alcoolice și face scandal.