Liga Elitelor, under 15: MX Pro Academy - CS Câmpina 6-1

Sport (Categoria articolului)

16 Octombrie a fost ziua debutului echipei de juniori sub 15 ani a CS Câmpina în Liga Elitelor. Din păcate, câmpinenii s-au văzut învinși la un scor destul de sever, 6-1, la capătul unui meci la care nu ar fi meritat să fie înfrânți la un asemeena scor.

Câmpinenii au început destul de bine partida disputată la Păulești. Chiar dacă au primit gol, au reușit să revină în joc prin golul marcat de Mario Enescu, dar au fost din nou conduși înainte de pauză. Din păcate, un gol primit în chiar primele minute ale reprizei secunde a turnat plumb în picioarele echipierilor CSC-ului, care au cedat total.
”S-a văzut diferența fizică între noi și adversar. Din păcate, din cauza faptului că noi avem doar trei jucători născuți în anul 2008, restul fiind mai mici, odată cu trecerea minutelor, suntem dominați fizic. De asemenea, din același motiv, pierdem și foarte multe dueluri fizice. Le-am spus și copiilor că nu trebuie să-și facă probleme din această cauză, este un risc pe care ni l-am asumat, noi considerând că este mai important ca acești jucători să crească în valoare, să acumuleze experiență, iar aceste lucruri le poți dobândi doar jucând cu echipe mai valoroase. Cu ce ne încâlzea pe noi că băteam la diferențe mari adversari de prin județ, net inferiori, în meciuri care nu aduceau niciun plus la experiența jucătorilor noștri?! Așa, chiar dacă va fi dificil pentru moralul lor, cred că în scurt timp se vor vedea și rezultatele, iar anul viitor ne vom înscrie la o categorie de vârstă unde să avem jucători de acel nivel”, ne-a declarat la finalul partidei de la Păulești antrenorul formației CS Câmpina, Roberto Opatchi.
Etapa viitoare, duminică, 23 octombrie, de la ora 10.00, CS Câmpina va juca tot în deplasare, la Brașov, cu echipa FC Brașov Steagul Renaște.

1895 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 16.10.2022 14:48 Baftă!

Sport

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1867 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

157 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: