Promoția aprilie 2023 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina a depus jurământul

Eveniment (Categoria articolului)

1.329 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția aprilie 2023, au depus jurământul de credință față de patrie vineri, 22 iulie, la aproximativ cinci săptămâni de la începerea cursurilor.

Dintre cei 1.329 elevi, 1.106 sunt băieți, iar 223 fete, fiind una dintre promoțiile cu cele mai puține fete raportat la numărul total de elevi. Au fost foarte multe emoții, mii de părinți, bunici, rude ale celor care vineri au jurat credință țării. În afara punctului culminant al depuenrii jurământului, cele mai emoționante momente au fost intonarea Imnului Național și mesajul directorului școlii, comkisra șef Vasile Tache.
Invitați la ceremonial au fost inspectorul general al Poliției Române, chestorul principal Benone Matei, reprezentanți ai Poliției Județene, dar și de la alte instituții ale Ministerului de Interne, Flrin Bădilă de la Corpul Național al Polițiștilor, subprefectul Alexandru Vane, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, foști directori și directori adjuncți ai instituției, printre care Alexandru Lefter, Constantin Cândea, Emil Manta, dar și oaspeți de la Școala de Poliție din Miskolc, Ungaria, cu care școala câmpineană are relații de colaborare.
Așa cum a devenit o adevărat tradiție, după defilarea elevilor, au fost și două cereri în căsătorie, care au făcut deliciul publicului și au încununat ceremonialul depunerii jurământului pentru promoția care va termina cursurile în aprilie 2023.
O mențiune specială pentru o câmpineană - Larisa Anghel, fostă componentă a CSS ”Constntin Istrati” Câmpina, de altfel fostul ei antrenor și actualul coordonator la clubului, Mihaela Marin, fiind prezentă la ceremonie pentru a o susține și a o felicita.

7509 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4267 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1308 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.