CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Promoția aprilie 2023 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina a depus jurământul

- Eveniment -

Promoția aprilie 2023 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina a depus jurământul

1.329 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția aprilie 2023, au depus jurământul de credință față de patrie vineri, 22 iulie, la aproximativ cinci săptămâni de la începerea cursurilor.

Dintre cei 1.329 elevi, 1.106 sunt băieți, iar 223 fete, fiind una dintre promoțiile cu cele mai puține fete raportat la numărul total de elevi. Au fost foarte multe emoții, mii de părinți, bunici, rude ale celor care vineri au jurat credință țării. În afara punctului culminant al depuenrii jurământului, cele mai emoționante momente au fost intonarea Imnului Național și mesajul directorului școlii, comkisra șef Vasile Tache.
Invitați la ceremonial au fost inspectorul general al Poliției Române, chestorul principal Benone Matei, reprezentanți ai Poliției Județene, dar și de la alte instituții ale Ministerului de Interne, Flrin Bădilă de la Corpul Național al Polițiștilor, subprefectul Alexandru Vane, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, foști directori și directori adjuncți ai instituției, printre care Alexandru Lefter, Constantin Cândea, Emil Manta, dar și oaspeți de la Școala de Poliție din Miskolc, Ungaria, cu care școala câmpineană are relații de colaborare.
Așa cum a devenit o adevărat tradiție, după defilarea elevilor, au fost și două cereri în căsătorie, care au făcut deliciul publicului și au încununat ceremonialul depunerii jurământului pentru promoția care va termina cursurile în aprilie 2023.
O mențiune specială pentru o câmpineană - Larisa Anghel, fostă componentă a CSS ”Constntin Istrati” Câmpina, de altfel fostul ei antrenor și actualul coordonator la clubului, Mihaela Marin, fiind prezentă la ceremonie pentru a o susține și a o felicita.


23 Jul 2022 09:35 9305 vizualizari


Comentarii


1949 vizualizari 26 May 2024 22:21

"Flori de cântec prahovean", la a VIII-a ediție. Iată câștigătorii concursului județean organizat de școala din Poiana Câmpina

Festivalul-concurs de muzică populară "Flori de cântec prahovean", organizat de Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Este adevărat, evenimentul nu a avut loc în anii marcați de pandemie, dar a fost reluat ulterior, spre bucuria copiilor care doresc să participe la astfel de concursuri, să urce pe scenă, să cânte și să încânte publicul.

citeste mai mult
590 vizualizari 26 May 2024 11:10 La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

Ajuns la ediția a XVIII-a, concursul muzical județean ”Suflet de copil” a avut loc joi, 23 mai, pe scena Casei Tineretului, din Câmpina, în organizarea Clubului Copiilor, condus de profesor Alice Botoacă.

citeste mai mult
4223 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1921 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV