Ștefan Gagiu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina) - performerul Naționalelor sub 18 ani. Record personal, titlu național și calificare la Europene

Sport (Categoria articolului)

CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, coordonatoarea Mihaela Marin și antrenoarea Jenica Bran au motive de mare bucurie după performanțele extraordinare realizate de Ștefan Gagiu la Campionatul Național pentru sportivi sub 18 ani, care a avut loc în week-end, la București.

Ștefan Gagiu a reușit să obțină nu mai puțin de trei medalii - titlul de campion național la săritura în lungime, cu o incredibilă săritură de 7,17m (video), nou record personal; titlurile de vicecampion național la triplusalt (14,27m) și la săritura în înălțime (1,84m). Mai mult, la săritura în lungime și la triplusalt, sportivul câmpinean a realizat și baremul pentru participarea la Campionatul European sub 18 ani, care va avea loc în Israel, în perioada 4-7 iulie.

4331 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1833 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.