Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

Artiști decoratori torturi
Cerințe: persoane talentate, creative, cu atitudine pozitivă, excelente abilități de comunicare, motivate, determinate, serioase, adepte ale lucrului în echipă, se vor ocupa de finisarea deserturilor și decorarea torturilor în crempă sau pastă de zahăr, cu designuri cât mai atractive, reproducerea decorurilor solicitate.
Beneficii: loc de muncă stabili și de încredere, contract pe perioadă nedeterminată, colaborare cu o echipă energică și dinamică, lucrul în schimburi 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu atractiv în funcție de experiență.

Operator introducere, validare și prelucrare date
Cerințe: studii medii/ superioare, experiența constituie un avantaj, disponibilitate pentru schimbul 2 (15.00 - 23.00), foarte bune abilități de planificare și organuizare, persoană organizată, atentă mla detalii, responsabilă, bune cunoștinșțe de operare PC (Word, Excel).
Atribuții: introduce documentele preliminare (comenzi, facturi, avize) în sistemul de operare și le arhivează, verifică și ține evidența stocurilor, preia telefonic comenzi de la clienșți, păstrează relația cu compartimentul financiar-contabil și departamentul vânzări.
Beneficii: salariu atractiv, tichete de masă, tichete cadou (Paște, Crăciun etc).

Patiser, cofetar, cocător (brutărie sau patiserie)

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul pe whatsapp la numărul 0729.061.505, pe mail - mmcofepati@yahoo.com ori resurse.umane.voipan@gmail.com sau personal la sediul firmei - Câmpina, Strada Dimitrie Bolintineanu, nr. 31A.

2325 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

3040 vizualizari
11 apr. 2023 19:02

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la data de 11 aprilie 2023

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.