Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

Este cea de-a treia candidatură depusă pentru funcția de primar al Câmpinei, la alegerile din 27 septembrie 2020. Termenul limită de depunere a candidaturilor este 18 august. Cel mai probabil, Alin Moldoveanu va fi singurul candidat independent la Primărie la aceste alegeri. Alin Moldoveanu a mai candidat la funcția de primar în anul 2008, pe când era membru al PNDC, iar atunci a furnizat marea surpriză a alegerilor locale, intrând în cel de-al doilea tur de scrutin alături de Horia Tiseanu. Pentru cel de-al doilea tur, însă, toate celelalte partide importante din Câmpina s-au aliat împotriva lui Alin Moldoveanu și astfel Horia Tiseanu a câștigat atunci un nou mandat de primar. Apoi, din 2012 până în iulie 2020, Alin Moldoveanu a fost primarul comunei Poiana Câmpina. Revine acum la Câmpina, pentru a candida la Primărie. Experiența de la Poiana Câmpina mi-a prins foarte bine, am muncit mult, am învățat multe, am devenit mai matur și, cred eu, mai puternic. Am realizat multe la Poiana Câmpina și cred că pot face lucruri bune și pentru Câmpina, împreună cu oamenii, așa cum am făcut și la Poiana. Mă întorc acum să candidez la Câmpina nu doar pentru că îmi doresc eu asta, ci și pentru că am primit numeroase mesaje din partea unor locuitori ai municipiului în acest sens”, după cum ne declara recent Alin Moldoveanu.

5756 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Votant nedumerit 15.08.2020 01:40 Si cine il sustine.Lista de consilieri? Sa stiu sa il votez.Astept lista Psd si Alde.Stanga nu are nici o sansa.

Politică

6931 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4090 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

548 vizualizari
08 iun. 2023 07:45

Dezvoltarea infrastructurii rutiere, una dintre prioritățile administrației câmpinene

Continuăm seria interviurilor cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, privind derularea proiectelor cu fonduri europene și cu fonduri extrabugetare. 

1116 vizualizari
07 iun. 2023 21:22

Alexandru Dico, două medalii de argint și două de bronz la Campionatul European Școlar ESSF 2023 organizat la Belgrad

În perioada 29 mai - 3 iunie 2023, la Belgrad, în Serbia, a avut loc prima ediție a European Open School Combat Games 2023 (Campionatul European Școlar), organizat de ESSF - European School Sport Federation. În cadrul aceste competiţii şcolare europene, elevi s-au întrecut în șapte ramuri sportive: sambo, lupte greco şi libere, karate fudokan, judo, ju jitsu, taekwondo şi karate kyokushin.