Punctul de vedere al Asociației Pensionarilor Câmpina cu privire la articolul „Fără invitații gratuite pentru aleșii locali și bilete reduse pentru pensionarii “de partid” la spectacolul dedicat Zilei Femeii“

Actualitate (Categoria articolului)

"În urma discuțiilor apărute în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia au fost făcute o serie de speculații și au fost spuse o mulțime de neadevăruri referitoare la Asociația Pensionarilor Câmpina, conform articolului publicat de Campinatv.ro, ca lider al acestei organizații țin să fac următoarele precizări:

1. Asociația Pensionarilor Câmpina este APOLITICĂ, iar acest lucru este prevăzut chiar în statut. Faptul că există persoane care sunt membre sau adepte ale unor formațiuni politice, fie PSD, PNL, ALDE, PMP etc, acest lucru nu înseamnă că activitățile noastre au caracter politic. În afara Asociației, fiecare face ce vrea, gândește și acționează liber.
2. În ceea ce privește speculațiile activităților Asociației, catalogate ca făcând politica unui sau altui partid, vă invităm atât pe d-voastră, cât și pe acei consilieri care ne critică să luați parte la acțiunile noastre, să discutați cu membrii Asociației și, astfel, veți putea verifica inclusiv veridicitatea unor mesaje primite la articolul publicat de d-voastră.
3. Până în prezent, la spectacolele organizate la Casa de Cultură, pensionarii au plătit biletele la tarifele subvenționate, conform protocolului încheiat cu instituția amintită. Nu a existat gratuitate decât în acele cazuri în care intrarea a fost liberă pentru toată lumea! În ceea ce privește acordarea acestor biletele, ea se face după anumite criterii stabilite în Consiliu de Administrație al Asociației, în care ținem cont, printre altele, de pensia și implicarea membrilor în acțiunile noastre. 
4. În încheiere precizez că deviza Asociației noastre este că „Există viață activă și după pensionare“, prin care noi, vârstnicii din Câmpina, dar și din împrejurimi, înțelegem să întreprindem activități socio-culturale, umanitare, care să ne facă viața mai frumoasă. Iar aici NU INTRĂ POLITICA! Ne pot urmări activitatea și on-line, pe pagina de facebook a Asociației: https://www.facebook.com/asociatiapensionarilorcampina/

Noi îi respectăm pe toți, dar același lucru îl cerem și noi de la cei din jurul nostru și ne dorim ca, data viitoare, când este adusă în discuție Asociația Pensionarilor să ne fie cerut și nouă un punct de vedere! Mulțumim!"

Alexandrina Minculescu,
Președintele Asociației Pensionarilor Câmpina – Filiala Prahova

3272 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Manea Marieta 08.02.2018 13:40 In ședința Consiliului Local Campina nu s-au facut speculatii si nu s-au spus neadevăruri. 1) Asociația pensionarilor a rămas APOLITICĂ doar in statut. De la 1 dec. 2017 a început ofensiva partidului ALDE asupra Asociatiei cu concursul D-nei președinte Minculescu Al ( membra ALDE ) si a D-nei Dima M . ( soția D-lui consilier ALDE ) Deoarece ,ca vicepreședinta, m-am opus,la 16 ian. 2018 s-a convocat o adunare generală in care D-na presedinta a cerut "excluderea" mea pe motiv ca "vreau sa-i iau locul "; si a trecut la completarea comitetului cu încă doi membrii ALDE: Nitu Ioana (ALDE Banasti) si Melinte G. 2) Biletele subvenționare de Primărie au fost distribuite de D-na Minculescu după bunul plac si fără nici o consultare . De asemeni , banii primiti pentru ajutorarea persoanelor cu venituri mici de Ziua Persoanelor Vârstnice au fost alocați la liberă alegere a președintei ,nimeni nu a fost consultat . Pentru coroanele la zile aniversare strângea bani de la membrii, deși deconta cheltuiala, ( după cum a confirmat D-na Cioc in adunarea genarala ) 3) Desi in adunările de după 1 dec. 2017 tema discuțiilor este "cand te înscrii in ALDE" nu știu daca este o inițiativa a Organizației locale de partid ALDE sau a D-nei Gălățeanu adusă de curând in organizația de pensionari de D-na presedinta Minculescu . 4) Dupa greselile din articol : "Consiului de administrație", "presedinta Filialei Prahova " cred ca nici articolul nu este scris de D-na Minculescu . Marieta Manea, fost vicepreședinte si sufletul activității pensionarilor .
  • Manea Marieta 09.02.2018 08:23 Am transmis un comentariu de răspuns la acest articol . Urma sa-l "Verificați " . Dece nu s-a transmis ?
  • Admin 09.02.2018 10:33 Comentariul dvs. este publicat pe site de joi. Dacă nu-l vedeți, problema nu este la noi.
  • titi 02.04.2018 07:19 buna ziua . daca tot luptati . pentru .drepturile . persoanelor .in virsta . pensionate . cereti . pimariei ,municipale campina . ca ,, la una din sedintele de consiliu . sa se propuna . facilitati . pentru , cuplurile in virsta . ce au atins , virsta. casniciiei de 50 de ani . . nu mai sint , multe cupluri . in viata si ar fi pacat

Actualitate

119 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

338 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

106 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

54 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.