Conducerea și angajații Spitalului Municipal Câmpina regretă dispariția medicului Maria Zaharia

Social (Categoria articolului)

Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întreg colectivul de salariați ai instituției, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinsei doamne doctor Maria Zaharia, un om deosebit, de o imaculată probitate morală și o înaltă competență profesională. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Medicul Maria Zaharia a încetat din viață miercuri seară, la vârsta de 73 de ani. A fost medic primar ATI aproximativ 40 de ani. A condus Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina din anul 1997 și până la pensionare, în 2014. A fost un adevărat pionier al asistenței sociale, fiind fondator al Asociației ”Iubiți copiii”, în anul 1993, organizație care s-a ocupat de creșterea și îngrijirea a peste o sută de copii, dar și de îngrijirea tinerelor mame, în cele trei case de tip familial construite.
Trupul neînsuflețit este depus la capela Bisericii "Sfântul Nicolae" din Cartierul Slobozia. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, la Cimitirul Bellu, din București.

3837 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Goga Daniela 24.11.2022 15:57 Sicriul cu trupul d-nei doctor Zaharia se afla la capela bisericii de la Slobozia pana sambata dimineata cand va pleca spre Bucuresti.A fost dorinta dansei sa faca acest ultim popas in comunitatea pe care a slujit-o cu credinta si respect.Imi amintesc cum venea la garda in timpul pandemiei in corset, pentru ca avea o ,vertebra rupta!D-zeu sa odihneasca acest suflet mare,care toata viata lui s-a daruit celorlalti!
  • David 25.11.2022 20:31 🙏Dumnezeu sa o odihneasca in pace! 🙏 Un suflet mare și minunat!✝️

Social

1251 vizualizari
05 feb. 2023 20:01

Numărul salariaților din Câmpina a scăzut în perioada 2016-2020

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) al municipiului Câmpina se află în consultare publică până pe 13 februarie 2023. Așa cum v-am promis, revenim asupra unora dintre datele pe care le-am considerat interesante din acest document, care urmează a fi supus dezbaterii și votului Consiliului Local, cel mai probabil chiar la finalul acestei luni.

2591 vizualizari
03 feb. 2023 08:24

Despre nonviolență în școli. Primarul Alin Moldoveanu s-a întâlnit cu copiii din ciclul primar de la ”Grigorescu”

De-a lungul acestei săptămâni, în majoritatea unităților de învățământ au avut loc acțiuni prin care să fie marcată Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală. Copiii de la ciclul primar din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” s-au întâlnit, în cadrul acestui șir de acțiuni, cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.