Accident la Poiana Câmpina. O maşină a ajuns pe calea ferată

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puţin timp, la Poiana Câmpina, pe drumul judeţean care face legătura cu satul Bobolia, s-a produs un accident de circulaţie. Conducătorul unui autoturism marca Skoda, care se deplasa spre Bobolia, la un moment dat, din motive necunoscute, a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens, unde a fost evitat în ultimul moment de un alt autoturism şi apoi s-a oprit pe calea ferată.

Este foarte posibil ca șoferul Skodei, un tânăr în vârstă de 27 ani, să fi suferit o criză de epilepsie la volan. Cel puțin, asta reiese din primele declarații ale martorilor. Tânărul nu este rănit grav, dar a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpina pentru investigaţii suplimentare. Pasagerii din autoturismul care a fost la un pas să se izbească de Skoda, o familie cu doi copii, au suferit atac de panică în momentul în care au văzut Skoda venind direct spre ei. Mașina lor a fost avariată, pentru că, în încercarea de a evita coliziunea, șoferul a lovit bordura, din impact rezultând ruperea unei roţi.
În prezent, la locul accidentului, pe lângă echipajele de la poliție și ISU, s-a deplasat şi un reprezentant al CFR. Din păcate, nu există momentan niciun utilaj disponibil pentru tractarea maşinii de pe calea ferată. Reprezentantul CFR prezent la faţa locului a precizat că un tren ar avea loc să treacă pe lângă maşină, dar ar trebui informat mecanicul de locomotivă. În momentul de faţă încă nu s-a luat o decizie dacă va fi restricţionat traficul feroviar sau nu.

12717 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

1391 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

Alte stiri recente

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.