Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Sport (Categoria articolului)

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Începutul a fost unul echilibrat, jocul disputându-se mai mult la mijlocul terenului, acolo unde fiecare dintre echipe a dorit să-și impună superioritatea. Apoi, gazdele au deschis scorul prin Anghel, în minutul 23, pentru ca după numai cinci minute, min. 28, prin Negotei să-și dubleze avantajul. La jumătatea reprizei secunde, în minutul 68, același Negotei trimite mingea în vinclu, pentru ca în minutul 83, D. Dumitru să stabilească scorul final, un 4-0 fără dubii pentru brezeni.
La fluierul arbitrului ploieștean Andrei Moroiță s-au aliniat următoarele echipe:
Tricolorul Breaza: Neacșu (86 Negreanu) - Prodan, Anghel, O. Gheorghe, Mușea, Roșu (71 Ștefănoiu), Duricu, Catană (86 Nedelcu), Dumitru, Negotei (70 Dumitrache), Dogaru (54 Popa).
CS Câmpina: Antal - Coman, Merluță, Năstase, Nichifor (87 Diaconu), Bej, C. Dumitrescu (71 Duță), Botoșneanu (78 D. Marin), Petrescu, Badea, Dedu.
Runda viitoare, brezenii vor merge la Ploiești, pentru a întâlni formația Petrolul 95 Ploiești, în vreme ce CS Câmpina va primi pe terenul sintetic de la Căminul Petrol vizita echipei CS Mănești.
Rezultatele acestei etape - aici.

2270 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 02.04.2023 15:55 S-a transat “ rivalitatea” Breaza-Campina. Scorul este edificator, bani multi cheltuiti degeaba…la Campina desigur.

Sport

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1308 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.