CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Terenul sintetic de la Căminul Petrol este acoperit cu zăpadă. Nu se ocupă nimeni de el?

- Actualitate -

Terenul sintetic de la Căminul Petrol este acoperit cu zăpadă. Nu se ocupă nimeni de el?

Iarna este perioada potrivită pentru ca terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol din Câmpina să fie foarte atractiv pentru pasionații sportului-rege. Practic, utilitatea terenului în astfel de situații se vede, pentru că în restul anului sunt condiții bune de joc și pe terenurile cu iarbă. Am găsit terenul sintetic complet acoperit cu zăpadă.

În aceste condiţii am vrut să vedem care este părerea reprezentanţilor Clubului Sportiv Câmpina, administratorul acestui teren a cărei realizare a costat 900.000 lei, precum și părerea singurului chiriaş permanent, antrenorul Mircea Hagianu, care are propriul club de fotbal.

„Iarna aceasta ne vom pregăti în sală. Nu sunt condiţii minimale pentru a ne putea pregăti pe terenul sintetic şi, din punctul meu de vedere, CS Câmpina nu îşi respectă contractul pe care îl avem, pentru că nu ne asigură condiţii minime pentru a putea folosi terenul sintetic. Cât am avut eu grijă de acest teren, în fiecare iarnă suprafaţa de joc a fost degajată de zăpadă, aşa cum puteam, pentru că nu aveam niciun utilaj special, dar se putea juca fotbal. De altfel, chiar am văzut recentele dvs. articole privind încasările la acest teren şi pot să vă spun că, în ultimii doi ani în care m-am ocupat eu de teren, încasările Primăriei au fost mult mai mari şi nici nu avea niciun fel de cheltuială, pentru că nu mă plătea nici pe mine, iar noi plăteam utilităţile. Dar nu vreau să mă mai bag şi să spun mai multe, pentru că am constatat că în acest fenomen nu se doreşte prezenţa unor oameni cu experienţă în domeniu. Eu am mai spus că dacă m-aş fi ocupat în continuare de teren, aduceam în fiecare iarnă câte 6-8 echipe în cantonament aici. Nu se doreşte acest lucru! Aşa că ne pregătim la sală, unde plătim pentru fiecare oră şi gata!”, a declarat Mircea Hagianu, patronul Clubului HM Junior Câmpina. 

De partea cealaltă, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, a precizat: „Ninge doar de câteva zile, a fost şi un viscol care ar fi zădărnicit o intervenţie pentru degajarea de zăpadă a suprafeţei sintetice de joc, dar imediat ce vom ieşi de sub codul de ninsoare vom începe să degajăm zăpada de pe teren. Nu avem un utilaj în acest sens, dar persoanele angajate la club ca îngrijitori la terenul sintetic vor trebui să ia la lopată tot terenul pentru a-l elibera de zăpadă. De asemenea, ţin să subliniez că nici nu am avut vreo solicitare din partea vreunui club sau a unor persoane care să fi dorit să închirieze terenul în această perioadă”.


12 Jan 2017 19:11 4208 vizualizari


Comentarii


  • 13.01.2017 14:13 adam La cat costa inchirierea...mai bine-l lasa cu zapada...oricum cei de la primarie sunt Incompetenti!
  • 13.01.2017 06:38 Xulescu Punem un pariu ca duminica de la ora 11.00 este "inchiriat"????? Si ca se joaca un joc pe el???? Ce spui dl Stoican
118 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
552 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
803 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV