Terenul sintetic de la Căminul Petrol este acoperit cu zăpadă. Nu se ocupă nimeni de el?

Actualitate (Categoria articolului)

Iarna este perioada potrivită pentru ca terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol din Câmpina să fie foarte atractiv pentru pasionații sportului-rege. Practic, utilitatea terenului în astfel de situații se vede, pentru că în restul anului sunt condiții bune de joc și pe terenurile cu iarbă. Am găsit terenul sintetic complet acoperit cu zăpadă.

În aceste condiţii am vrut să vedem care este părerea reprezentanţilor Clubului Sportiv Câmpina, administratorul acestui teren a cărei realizare a costat 900.000 lei, precum și părerea singurului chiriaş permanent, antrenorul Mircea Hagianu, care are propriul club de fotbal.

„Iarna aceasta ne vom pregăti în sală. Nu sunt condiţii minimale pentru a ne putea pregăti pe terenul sintetic şi, din punctul meu de vedere, CS Câmpina nu îşi respectă contractul pe care îl avem, pentru că nu ne asigură condiţii minime pentru a putea folosi terenul sintetic. Cât am avut eu grijă de acest teren, în fiecare iarnă suprafaţa de joc a fost degajată de zăpadă, aşa cum puteam, pentru că nu aveam niciun utilaj special, dar se putea juca fotbal. De altfel, chiar am văzut recentele dvs. articole privind încasările la acest teren şi pot să vă spun că, în ultimii doi ani în care m-am ocupat eu de teren, încasările Primăriei au fost mult mai mari şi nici nu avea niciun fel de cheltuială, pentru că nu mă plătea nici pe mine, iar noi plăteam utilităţile. Dar nu vreau să mă mai bag şi să spun mai multe, pentru că am constatat că în acest fenomen nu se doreşte prezenţa unor oameni cu experienţă în domeniu. Eu am mai spus că dacă m-aş fi ocupat în continuare de teren, aduceam în fiecare iarnă câte 6-8 echipe în cantonament aici. Nu se doreşte acest lucru! Aşa că ne pregătim la sală, unde plătim pentru fiecare oră şi gata!”, a declarat Mircea Hagianu, patronul Clubului HM Junior Câmpina. 

De partea cealaltă, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, a precizat: „Ninge doar de câteva zile, a fost şi un viscol care ar fi zădărnicit o intervenţie pentru degajarea de zăpadă a suprafeţei sintetice de joc, dar imediat ce vom ieşi de sub codul de ninsoare vom începe să degajăm zăpada de pe teren. Nu avem un utilaj în acest sens, dar persoanele angajate la club ca îngrijitori la terenul sintetic vor trebui să ia la lopată tot terenul pentru a-l elibera de zăpadă. De asemenea, ţin să subliniez că nici nu am avut vreo solicitare din partea vreunui club sau a unor persoane care să fi dorit să închirieze terenul în această perioadă”.

4058 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Xulescu 13.01.2017 06:38 Punem un pariu ca duminica de la ora 11.00 este "inchiriat"????? Si ca se joaca un joc pe el???? Ce spui dl Stoican
  • adam 13.01.2017 14:13 La cat costa inchirierea...mai bine-l lasa cu zapada...oricum cei de la primarie sunt Incompetenti!

Actualitate

1633 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

1723 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

396 vizualizari
07 iun. 2023 21:22

Alexandru Dico, două medalii de argint și două de bronz la Campionatul European Școlar ESSF 2023 organizat la Belgrad

În perioada 29 mai - 3 iunie 2023, la Belgrad, în Serbia, a avut loc prima ediție a European Open School Combat Games 2023 (Campionatul European Școlar), organizat de ESSF - European School Sport Federation. În cadrul aceste competiţii şcolare europene, elevi s-au întrecut în șapte ramuri sportive: sambo, lupte greco şi libere, karate fudokan, judo, ju jitsu, taekwondo şi karate kyokushin.

599 vizualizari
07 iun. 2023 21:16

Liga A Prahova, restanță. Triumf Poiana Câmpina - Petrolul 95 Ploiești 1-3

Miercuri după-amiază, la Poiana Câmpina a avut loc una dintre restanțele din Liga A Prahova, un meci în care Triumf Poiana Câmpina a întâlnit formația Petrolul 95 Ploiești.