Terenul sintetic de la Căminul Petrol este acoperit cu zăpadă. Nu se ocupă nimeni de el?

Actualitate (Categoria articolului)

Iarna este perioada potrivită pentru ca terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol din Câmpina să fie foarte atractiv pentru pasionații sportului-rege. Practic, utilitatea terenului în astfel de situații se vede, pentru că în restul anului sunt condiții bune de joc și pe terenurile cu iarbă. Am găsit terenul sintetic complet acoperit cu zăpadă.

În aceste condiţii am vrut să vedem care este părerea reprezentanţilor Clubului Sportiv Câmpina, administratorul acestui teren a cărei realizare a costat 900.000 lei, precum și părerea singurului chiriaş permanent, antrenorul Mircea Hagianu, care are propriul club de fotbal.

„Iarna aceasta ne vom pregăti în sală. Nu sunt condiţii minimale pentru a ne putea pregăti pe terenul sintetic şi, din punctul meu de vedere, CS Câmpina nu îşi respectă contractul pe care îl avem, pentru că nu ne asigură condiţii minime pentru a putea folosi terenul sintetic. Cât am avut eu grijă de acest teren, în fiecare iarnă suprafaţa de joc a fost degajată de zăpadă, aşa cum puteam, pentru că nu aveam niciun utilaj special, dar se putea juca fotbal. De altfel, chiar am văzut recentele dvs. articole privind încasările la acest teren şi pot să vă spun că, în ultimii doi ani în care m-am ocupat eu de teren, încasările Primăriei au fost mult mai mari şi nici nu avea niciun fel de cheltuială, pentru că nu mă plătea nici pe mine, iar noi plăteam utilităţile. Dar nu vreau să mă mai bag şi să spun mai multe, pentru că am constatat că în acest fenomen nu se doreşte prezenţa unor oameni cu experienţă în domeniu. Eu am mai spus că dacă m-aş fi ocupat în continuare de teren, aduceam în fiecare iarnă câte 6-8 echipe în cantonament aici. Nu se doreşte acest lucru! Aşa că ne pregătim la sală, unde plătim pentru fiecare oră şi gata!”, a declarat Mircea Hagianu, patronul Clubului HM Junior Câmpina. 

De partea cealaltă, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, a precizat: „Ninge doar de câteva zile, a fost şi un viscol care ar fi zădărnicit o intervenţie pentru degajarea de zăpadă a suprafeţei sintetice de joc, dar imediat ce vom ieşi de sub codul de ninsoare vom începe să degajăm zăpada de pe teren. Nu avem un utilaj în acest sens, dar persoanele angajate la club ca îngrijitori la terenul sintetic vor trebui să ia la lopată tot terenul pentru a-l elibera de zăpadă. De asemenea, ţin să subliniez că nici nu am avut vreo solicitare din partea vreunui club sau a unor persoane care să fi dorit să închirieze terenul în această perioadă”.

4000 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Xulescu 13.01.2017 06:38 Punem un pariu ca duminica de la ora 11.00 este "inchiriat"????? Si ca se joaca un joc pe el???? Ce spui dl Stoican
  • adam 13.01.2017 14:13 La cat costa inchirierea...mai bine-l lasa cu zapada...oricum cei de la primarie sunt Incompetenti!

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2424 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.