Șapte medalii, dintre care trei de aur, obținute de sportivii de la AIKO Câmpina la Campionatul Mondial din Serbia

Sport (Categoria articolului)

În perioada 11-14 noiembrie, în localitatea Zrenjanin, din Serbia, a avut loc Campionatul Mondial de Karate Shotokan, la care au participat și mai mulți reprezentanți ai clubului AIKO Câmpina.

Au participat sportivii Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, antrenați de Gabriel Timofte, precum și Antonio Chiriac, în calitate de arbitru internațional.
Cei doi sportivi au obținut șapte medalii, dintre care trei de aur, astfel:
Rareș Hodoiu - locul 1 la kumite juniori, kata echipe tineret, kumite echipe tineret; locul 2 la kata juniori; locul 3 la kumite juniori shobbu ippon;
Alexandru Petre - locul 2 la kumite seniori, kata echipe.

3222 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Razvan 18.11.2021 21:58 Hmm....Campioni mondiali ...doar atat ??Trebuiau premiati si de primaria noastra acesti sportivi, inclusiv antrenorul (bine,... in caz ca nu sunt full de la minister... ) Ei vor fii cu siguranta mentori si pentru alti tineri . Succes pe viitor !

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.