Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

Social (Categoria articolului)

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

Raluca Drăgan era originară din Breaza, iar în perioada junioratului, la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Pavel, a obținut numeroase medalii și titluri naționale. După încheierea junioratului, la numai 19 ani, Raluca Drăgan a fost diagnosticată cu o insuficienţă renală cronică, în urma căreia a devenit dependentă de dializă, iar apoi a suferit o operaţie pentru un transplant renal chiar de la mama sa. Nu a putut rămâne departe de sport, participând în ultimii ani la numeroase competiţii de atletism dedicate sportivilor care au suferit un transplant. Numai la Campionatul European de Atletism din Finlanda, pentru sportivii cu transplant, a obținut patru medalii de aur (aruncarea suliţei, aruncarea discului, aruncarea greutăţii, aruncarea mingii de oină) şi o medalie de argint (bowling). O performanță remarcabilă a unei tinere care a iubit enorm sportul, viața. 
Raluca a fost un om puternic, luptător, o colegă și prietenă minunată pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o, persoane care s-au rugat până în ultimul moment ca Raluca să învingă în lupta cu boala, să-și pună planurile în aplicare, să-și ducă până la capăt proiectele pe care le visa.
Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

13510 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 29.11.2022 12:55 Condoleanțe părinților!😓😓😓

Social

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1347 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

Alte stiri recente

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

1149 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.