Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

Social (Categoria articolului)

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

Raluca Drăgan era originară din Breaza, iar în perioada junioratului, la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Pavel, a obținut numeroase medalii și titluri naționale. După încheierea junioratului, la numai 19 ani, Raluca Drăgan a fost diagnosticată cu o insuficienţă renală cronică, în urma căreia a devenit dependentă de dializă, iar apoi a suferit o operaţie pentru un transplant renal chiar de la mama sa. Nu a putut rămâne departe de sport, participând în ultimii ani la numeroase competiţii de atletism dedicate sportivilor care au suferit un transplant. Numai la Campionatul European de Atletism din Finlanda, pentru sportivii cu transplant, a obținut patru medalii de aur (aruncarea suliţei, aruncarea discului, aruncarea greutăţii, aruncarea mingii de oină) şi o medalie de argint (bowling). O performanță remarcabilă a unei tinere care a iubit enorm sportul, viața. 
Raluca a fost un om puternic, luptător, o colegă și prietenă minunată pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o, persoane care s-au rugat până în ultimul moment ca Raluca să învingă în lupta cu boala, să-și pună planurile în aplicare, să-și ducă până la capăt proiectele pe care le visa.
Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

12917 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 29.11.2022 12:55 Condoleanțe părinților!😓😓😓

Social

1254 vizualizari
05 feb. 2023 20:01

Numărul salariaților din Câmpina a scăzut în perioada 2016-2020

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) al municipiului Câmpina se află în consultare publică până pe 13 februarie 2023. Așa cum v-am promis, revenim asupra unora dintre datele pe care le-am considerat interesante din acest document, care urmează a fi supus dezbaterii și votului Consiliului Local, cel mai probabil chiar la finalul acestei luni.

2592 vizualizari
03 feb. 2023 08:24

Despre nonviolență în școli. Primarul Alin Moldoveanu s-a întâlnit cu copiii din ciclul primar de la ”Grigorescu”

De-a lungul acestei săptămâni, în majoritatea unităților de învățământ au avut loc acțiuni prin care să fie marcată Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală. Copiii de la ciclul primar din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” s-au întâlnit, în cadrul acestui șir de acțiuni, cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

1039 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1567 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.