Burlanele de la Colegiul "Constantin Istrati", distruse de persoane necunoscute

Social (Categoria articolului)

Sunt câteva săptămâni bune de când burlanele pentru scurgerea apei pluviale, cele de pe latura dinspre Strada Mărășești a Colegiului Tehnic "Constantin Istrati" din Câmpina, arată așa cum vedeți în imagini. Au fost vandalizate într-o noapte, dar nu se știe nici acum cine a putut face așa ceva. 

A fost sesizată Poliția Locală care, la rândul său a anunțat Poliția Municipală Câmpina. Au fost demarate cercetările, dar fără rezultate. Cât despre schimbarea burlanelor, conducerea liceului așteaptă, probabil, banii repartizați de la bugetul local pentru lucrările de reparații din acest an. Conform listei aprobate de Consiliul Local, Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" ar urma să primească 125.000 lei.

3483 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • fan pnl 02.03.2016 19:21 Sa fie ,,opera " beizadelei de fiu al lui Capone si al amicilor sai:Picos &Co.??? Nu e prima escapada la betie al interlopilor.Cand incepeti sa demascati mafia imobiliara,camataria.Apoi sa il luati pe Tiseanu la bani marunti....

Social

1433 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1313 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.