Polițiștii câmpineni au întocmit trei dosare penale pentru infracțiuni rutiere în mai puțin de 24 de ore

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele 24 de ore, polițiștii câmpineni au avut serios de lucru, constatând mai multe infracțiuni pentru care au fost nevoiți să întocmească dosare penale.

Astfel, mai întâi, sâmbătă, 22 iulie, în jurul orei 9.30, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, au oprit un autoturism, condus de un bărbat de 56 ani. În urma verificării documentelor autoturismului, polițiștii au constatat faptul că autorizația de circulație provizorie figurează ca fiind expirată.
Apoi, în noaptea următoare, în jurul orei 2.30, polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 43 ani, din Câmpina. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
În fine, în dimineața zilei de duminică, 23 iulie, în jurul orei 7.00, polițiștii câmpineni au oprit pentru control, pe Strada Muscelului, un autoturism conddus de un bărbat de 37 ani, din comuna Berceni. Și acesta se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.
Așa cum spuneam, tuturor celor trei conducători le-au fost întocmite dosare penale.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2281 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

744 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

349 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.