HM Junior Câmpina, locul 2 la Cupa 'Moş Crăciun'

Sport (Categoria articolului)

La Ploieşti, la Sala Sporturilor 'Olimpia' s-a încheiat de puţin timp ediţia a 24-a a Cupei 'Moş Crăciun', la fotbal, competiţie organizată de AJF Prahova pentru copiii născuţi după 1 ianuarie 2004. Din Câmpina au fost prezente patru echipe, HM Junior Câmpina şi CS Câmpina înscriind câte două echipe în turneu. HM Junior a jucat astăzi finala competiţiei.

După ce a câştigat grupa în care a fost repartizată, învingând cu acelaşi scor, 6-0, pe Viitorul Comarnic şi CS Câmpina II, iar vineri a trecut şi de turul al doilea, învingând cu 8-0 pe HM Junior II Câmpina şi cu 2-0 pe Petrolul Băicoi, HM Junior a disputat semifinala cu Astra Ploieşti. La capătul unui meci foarte echilibrat, câmpinenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Mihnea Tudorică. În finală, HM Junior a întâlnit formaţia Petrosport Ploieşti. După 0-0 la pauză şi cu acelaşi Mihnea Tudorică, jucătorul cel mai bun de pe teren, câmpinenii au pierdut în final cu 3-0, acuzând adevărate şocuri la fiecare petardă aruncată de galeria echipei Petrolul pe parchetul sălii, fără ca nimeni să nu ia nici o măsură! Totuşi, o performanţă frumoasă pentru gruparea câmpineană, care a avut bucuria de a-l avea şi pe Ştefan Drăgan pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor turneului.

8171 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan Dumitrescu 24.12.2016 18:17 Nu sunt ferm convins ca ati fost in sala la finala turneului.A castigat fara drept de apel echipa mai preocupata sa joace fotbal.Cat despre petardele aruncate pe parchetul salii,a fost doar una care a explodat in tribuna si nu pe parchet.Iar despre faptul ca nimeni nu a luat vreo masura,dupa acea petarda grupul de suporteri a fost evacuat din sala.
  • marin marcel 26.12.2016 23:13 s au luat masuri.au fost evacuați.a fost doar o petarde.erau cativa copii.

Sport

1860 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2283 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.