Finanțare europeană de un milion euro pentru modernizarea străzilor din comuna Bănești

Actualitate (Categoria articolului)

Prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, comuna Bănești a obținut finanțare europeană în valoare de un milion de euro pentru asfaltarea tuturor străzilor care nu au fost modernizate până acum atât în Bănești, cât și în satul Urleta. Este vorba despre 22 de străzi, în total 8 km.

După cum ne-a declarat primarul comunei Bănești, Gheorghe Stoica, pe cele mai multe dintre străzile care urmează să fie modernizate, în ultimii doi ani s-au realizat lucrări pentru introducerea sau reabilitarea, după caz, a rețelelor de apă potabilă, canalizare și gaze. Mai sunt câteva zone unde se lucrează, zilele acestea, la conductele de gaze. Prin proiectul cu finanțare europeană se va reuși rezolvarea problemelor legate de infrastructura rutieră, probleme care nu puteau fi rezolvate cu fonduri de la bugetul local. 

8382 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 08.02.2016 12:38 Felicitari Banesti ! Atentie Campina : nu mai departe de acum o saptamana vorbeam de accesarea fondurilor europene. Cred ca daca si cei din primaria Campina s-ar uita putin peste Doftana ar avea ce sa invete. Trebuiesc doar ochi de vazut si urechi de auzit. Si bineinteles vointa de a face ceva.
  • Mihaela 08.02.2016 18:06 pt Ion Dandoaselea - din pacate, la Campina toti sunt pusi numai pe hotii, pe primarul in frunte! Ce sa se complice ei cu proiecte europene, cand pot asfalta cateva stradute si s-au scos! Niste ...!
  • Gabi 20.02.2016 23:20 Costache candideaza pana la urma? Eu consider ca iese primar fluierand! A suparat el pe unul si pe altul si a avut probleme,d ar in rest, pentru noi, chiar a fost un primar bun, iar daca mai candideaza eu il votez!

Actualitate

368 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

407 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

88 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

160 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.