Monumentul Eroilor Jandarmi din Câmpina a fost restaurat și va fi sfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unui eveniment de amploare

Eveniment (Categoria articolului)

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cu sprijinul Primăriei Câmpina, organizează sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 10.00, un eveniment pentru omagierea eroilor jandarmi din cadrul UM 0865, căzuți la Otopeni în decembrie 1989. În cadrul acestui eveniment va fi resfințit monumentul din fața unității de jandarmi, restaurat cu ajutorul unei sponsorizări obținute de Primăria municipiului.

Ceremonia propriu-zisă va cuprinde slujba de sfințire, alocuțiunile primarului Alin Moldoveanu și reprezentanților MAI, depuneri de coroane la monument, precum și o defilare a Gărzii de Onoare a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
Pe lângă această ceremonie, vor exista și alte acțiuni, inclusiv ateliere tematice în cadrul cărora copiilor și tinerilor prezenți la eveniment le va fi prezentată tehnica din dotarea Inspectoratului Județean de Jandarmi, Poliției Municipale și Detașamentului de Pompieri al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. De asemenea, Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" de la Boldești Scăeni își vor prezenta oferta educațională. Momentele artistice vor fi asigurate de Fanfara Jandarmeriei Naționale și Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina.
Menționăm faptul că la manifestări vor participa reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Grupării Mobile de Jandarmi Prahova, Centrului Montan Sinaia, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Școlii de Agenți de Poliție, Școlii de Pompieri și Protecție Civilă, precum și reprezentanți ai administrației locale. Prefectura Prahova va fi reprezentată de subprefectul Alexandru Vane.
Sâmbătă, pentru desfășurarea acestui eveniment, circulația rutieră va fi închisă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la ora 9.00 la ora 13.00, între intersecția cu strada Câmpului (sensul giratoriu) și intersecția cu strada Orizontului (Casa Tineretului).

4442 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 23.06.2022 14:12 Eroii trupelor de securitate, jandarmi au devenit in 90

Eveniment

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

3790 vizualizari
26 iul. 2022 23:38

O seară superbă cu Semnal M, la Câmpina

Formația Semnal M a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 23 iulie, în cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music", organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza”. Și a venit lume multă pentru a se bucura de frumoasele melodii ale formației care anul acesta a împlinit 45 de ani de la înființare.

 

Alte stiri recente

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public:

1199 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.