Haideți să discutăm deschis despre problemele Câmpinei! Miercuri, de la ora 18.00, la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Vorbim pe Facebook, vorbim în grupurile de pe whats-app, vorbim noi între noi, dar parcă nu mai este suficient. De aceea, la sugestia unor cititori ai Campinatv.ro, am decis să organizăm o întâlnire la care pot participa toți cei care doresc să vorbească deschis despre problemele Câmpinei. Toți cei care au ceva de spus și vor să facă acest într-un cadru organizat. Un dialog decent, despre Câmpina noastră, despre această localitate în care trăim și de care ne pasă. 

Prin urmare, vă invităm miercuri, 26 iulie 2017, de la ora 18.00, în sala mică a Casei Tineretului, să vorbim despre problemele Câmpinei. Fără ranchiună și fără politică. Și pentru că nu ar fi frumos să vorbim singuri, să ne spunem părerile și nemulțumirile fără să ne audă nimeni, am decis să invităm la această întâlnire și reprezentanți ai Primăriei Câmpina și Consiliului Local, cu speranța că ei vor avea răspunsuri la multe dintre întrebările noastre, ale tuturor.
Nu știm câți vom fi, în acest moment nu știm nici cine va participa din partea administrației locale sau dacă va participa cineva. Noi am lansat invitațiile, acum așteptăm confirmarea. Sperăm că reprezentanții administrației locale nu vor trata cu dezinteres o astfel de inițiativă. În Câmpina sunt multe probleme, iar senzația multora dintre noi este aceea că se bate pasul pe loc. Adică, nu se face mai nimic. Haideți să încercăm împreună să luăm atitudine, să arătăm autorităților locale că oamenii din Câmpina reprezintă o voce de care trebuie să țină cont. Depinde doar de dvs. ca această inițiativă să fie o reușită și un nou început într-o relație de normalitate cu administrația locală.

5962 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Teodor Radu 21.07.2017 21:50 Laudabila initiativa,normal ar fi ca Primaria sa faca o prezentare consolidata sa intelegem si noi unde suntem.Exista un Buget,un Plan de Investitii,reparatii etc.Ce se intampla cu Calea Dacia,Parcul Industrial,evaluarile de la Terenul de Fotbal al Rafinariei,Blocul de Locuinte Sociale etc.Din pacate nu scapam de amprenta politica si fiecare partid ascunde sub pres gunoiul,nimeni nu se va invinovatii de proasta gestionare .Rezultatele se vad ,incet si incetisor fara viata,mai trece un mandat mai vine altul si asa se scurge timpul fara rezultate.Sa asteptam feedback-ul Primariei si daca se prevede ceva serios e posibil sa fie un dialog constructiv.

Actualitate

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

720 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

811 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.