Haideți să discutăm deschis despre problemele Câmpinei! Miercuri, de la ora 18.00, la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Vorbim pe Facebook, vorbim în grupurile de pe whats-app, vorbim noi între noi, dar parcă nu mai este suficient. De aceea, la sugestia unor cititori ai Campinatv.ro, am decis să organizăm o întâlnire la care pot participa toți cei care doresc să vorbească deschis despre problemele Câmpinei. Toți cei care au ceva de spus și vor să facă acest într-un cadru organizat. Un dialog decent, despre Câmpina noastră, despre această localitate în care trăim și de care ne pasă. 

Prin urmare, vă invităm miercuri, 26 iulie 2017, de la ora 18.00, în sala mică a Casei Tineretului, să vorbim despre problemele Câmpinei. Fără ranchiună și fără politică. Și pentru că nu ar fi frumos să vorbim singuri, să ne spunem părerile și nemulțumirile fără să ne audă nimeni, am decis să invităm la această întâlnire și reprezentanți ai Primăriei Câmpina și Consiliului Local, cu speranța că ei vor avea răspunsuri la multe dintre întrebările noastre, ale tuturor.
Nu știm câți vom fi, în acest moment nu știm nici cine va participa din partea administrației locale sau dacă va participa cineva. Noi am lansat invitațiile, acum așteptăm confirmarea. Sperăm că reprezentanții administrației locale nu vor trata cu dezinteres o astfel de inițiativă. În Câmpina sunt multe probleme, iar senzația multora dintre noi este aceea că se bate pasul pe loc. Adică, nu se face mai nimic. Haideți să încercăm împreună să luăm atitudine, să arătăm autorităților locale că oamenii din Câmpina reprezintă o voce de care trebuie să țină cont. Depinde doar de dvs. ca această inițiativă să fie o reușită și un nou început într-o relație de normalitate cu administrația locală.

5873 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Teodor Radu 21.07.2017 21:50 Laudabila initiativa,normal ar fi ca Primaria sa faca o prezentare consolidata sa intelegem si noi unde suntem.Exista un Buget,un Plan de Investitii,reparatii etc.Ce se intampla cu Calea Dacia,Parcul Industrial,evaluarile de la Terenul de Fotbal al Rafinariei,Blocul de Locuinte Sociale etc.Din pacate nu scapam de amprenta politica si fiecare partid ascunde sub pres gunoiul,nimeni nu se va invinovatii de proasta gestionare .Rezultatele se vad ,incet si incetisor fara viata,mai trece un mandat mai vine altul si asa se scurge timpul fara rezultate.Sa asteptam feedback-ul Primariei si daca se prevede ceva serios e posibil sa fie un dialog constructiv.

Actualitate

1573 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2492 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1061 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.