Participare câmpineană la Balcaniada de atletism, prin Ioana Plăvan și Andreea Lungu

Sport (Categoria articolului)

La Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu” are loc în acest week-end Campionatul Balcanic de Atletism pentru seniori, pe lista celor calificați la această competiție numărându-se și doi sportivi câmpineni - Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), legitimată acum la CSM Brașov, și Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), legitimată în prezent la Gloria Buzău.

În proba de aruncarea suliței, Ioana Plăvan a ocupat locul 6, cu 50,26m, în vreme ce câștigătoarea probei, o sportivă din Serbia, a aruncat 60,51m. La această probă au mai participat sportive, în afara de România și Serbia, din Ucraina, Turcia și Austria.
La rândul ei, Andreea Lungu, în proba de aruncarea discului, s-a clasat pe locul 9, cu o aruncare 47,74m, în condițiile în care câștigătoarea, o sportivă tot din Serbia a aruncat 58,16m. La această probă s-au aflat la start sportivi din Ucraina, Grecia, Serbia, Cipru, Israel, Turcia, Slovenia, Bosnia Herțegovina și, desigur, România.
Chiar dacă rezultatele nu sunt, poate, pe măsură așteptărilor, importantă este participarea la o competiție internațională și avem convingerea că la proxima ocazie, fetele noastre își vor lua revanșa și vor urca din nou pe podium.

3656 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1957 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.