Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în faţa Primăriei Floreşti

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Din primele cercetări, se pare că tânărul a suferit un infarct chiar în timp ce se afla la volan.

În această dimineaţă, în  jurul orei 7.30, la Floreşti, chiar în faţa sediului Primăriei, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Floreşti.

Din motive necunoscute încă, autoturismul marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare PH-079540, a intrat într-un stâlp de beton, care s-a rupt şi a căzut peste maşină. La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ISU Prahova, Ambulanţă și Poliţie. Bărbatul a fost găsit încarcerat, pompierii militari intervenind pentru ridicarea stâlpului și scoaterea victimei din mașina avariată. Echipajul medical de pe Ambulanţă a găsit victima în stop cardio-respitator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără efect. Bărbatul de 35 ani a fost declarat decedat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Poliția continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea acestui tragic accident.

13373 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

402 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

149 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

75 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1404 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.