Formația câmpineană ”Celesta” a cântat alături de Cristi Minculescu pe scena ”Serbărilor Toamnei”

Eveniment (Categoria articolului)

A fost, probabil, cel mai frumos moment al ediției 2022 a ”Serbărilor Toamnei”, în special pentru tinerii de pe scenă și din fața scenei. La mijlocul recitalului susținut de IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro, care încheia festivalul, a fost invitată pe scenă formația ”Celesta” a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, formație condusă de profesor Elisabeta Milea.

În uralele publicului, cei 30 de copii din formația ”Celesta” au cântat alături de Cristi Minculescu melodia ”Baby”, melodie care figurase și în programul susținut de ”Celesta” înaintea Annei Lesko, chiar în aceeași seară a festivalului.
Cristi Minculescu a părut încântat să cânte alături de acești copii talentați, i-a aplaudat și felicitat la final, astfel că momentul a fost nu doar foarte frumos, ci va rămâne și o amintire neprețuită pentru toți componenții ”Celestei” și pentru Elisabeta Milea, profesorul lor, care iubesc foarte mult muzica IRIS și îl admiră pe Cristi Minculescu.

3090 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

499 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

275 vizualizari
01 oct. 2023 15:16

”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.

Alte stiri recente

482 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

1376 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele întregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare