Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

Sport (Categoria articolului)

În perioada 22-26 iunie 2022, la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Astfel, Iarina a câștigat probele de 100m bras și 200m bras, la această din urmă cu un nou record personal. De asemenea, Iarina a ocupat locul secund în proba de 200m mixt, îmbunătățindu-și cea mai bună performanță cu peste cinci secunde, iar în probele de 400m liber și 100m liber s-a clasat pe locul al treilea. 
În total, la ediția din acest an a Campionatului Național de Natație pentru Cadeți, Iarina Cojocaru, de la Barracuda Câmpina, a obținut nu mai puțin de cinci medalii - două de aur, una de argint și două de bronz, o performanță remarcabilă pentru clubul pe care îl reprezintă, dar și pentru sportul câmpinean.
Felicitări, Iarina! Felicitări antrenorului Gabriel Cojocaru și Clubului Barracuda!

2374 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

139 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

482 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: