Se repară Strada Târgu Mureș din Câmpina, ocazie cu care am aflat cât de "civilizați" sunt unii dintre angajații Primăriei

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, pe Strada Târgu Mureș din municipiul Câmpina au loc lucrări de reparații și reabilitare. Este o stradă nu prea mare (are în jur de 190 metri), situată în apropierea intersecției Străzii Bobâlna cu Calea Doftanei, iar reabilitarea ei este inclusă în programul de reparații pentru 2017.

Lucrarea este realizată de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina. În timp ce luam câteva cadre cu lucrarea de pe Târgu Mureș, unul dintre muncitori s-a arătat vizibil deranjat de acest lucru, de parcă ar fi avut ceva de ascuns. În filmulețul nostru, la secunda 40, puteți auzi ce spune un angajat al Primăriei Câmpina, în timpul programului, unui jurnalist care filmează și fotografiază o lucrare desfășurată pe domeniul public și plătită din bani publici. Un angajat remunerat, de asemenea, tot din bani publici. 
Ne-am dori ca Primăria Câmpina să-și ceară oficial scuze pentru comportamentul propriului angajat, dar știm că acest lucru nu se va întâmpla. Dar măcar să-i transmită cineva "domnului" în cauză că nu este plătit să-și dea pantalonii jos în timpul programului, pe domeniul public, pe o stradă unde este trimis să muncească, nu să ceară socoteală cuiva, indiferent despre cine ar fi vorba. Ce face în timpul liber, e problema lui...

6713 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anamaria 18.05.2017 13:10 Intr/o institutie unde primarul parcheaza pe locul persoanelor cu handicap ce pretentii poti sa ai de la un muncitor care pune borduri ?
  • Manuela 18.05.2017 17:03 In orice tara civilizata, acest personaj era data afara, iar institutia isi cerea scuze public! De ce nu se intampla la noi asa? Pai daca si acest om o fi cotizat sa fie angajat la Tiseanu, asa cum se intampla cu multi, tot mai multi oameni angajati in Primarie, de parca Primaria e mosia lui Tiseanu, atunci cum sa se intample ceva?! O mare mizerie!!!
  • Stan Alina 18.05.2017 17:46 Domnul acela mai lucreaza la primarie dupa aparitia articolului dvs? Daca da, atunci inseamna ca sefii din primarie sunt de acord cu gestul lui si atunci visam degeaba la o tara normala.
  • Alexandra Soare 18.05.2017 19:59 Nu pot sa cred asa ceva! Efectiv nu pot sa cred! Ala e angajat al unei primarii? Vai de capul lui si cui l-a angajat!
  • Nadia 18.05.2017 22:40 pt Alexandra Soare - nu iti face probleme, ca nu l-a angajat ca e prea destept. E doar un Dorel, dar care a cotizat unde si la cine trebuie. Uitati-va cum se ocupa toate functiile in Primaria Campina - de la cea de sef la Casa de Cultura, la cea de simplu muncitor la atelier. Toate sunt pe bani sau pe alte avantaje!!! Poate il intreaba aia de la DNA pe Tiseanu si despre asta! Si, apropo: am auzit ca fosta consiliera personala a primarului, Bianca Baltac, s-a intors in Primarie, ca sef la achizitii. Mai cerceteaza DNA cum s-a organizat concursul pentru acest post?!
  • stan florin 19.05.2017 09:55 Parcuri peste parcuri.Sa se mandreasca primarul stramosilor ca datorita lui este ce este.Oare de ce au plecat de la macelarie(primarie) unii din angajati...sa nu dea cu subsemnatul pt ce au semnat,contracte,achizitii.Asteptari de la Dorel avem acu ? totul pe dos evident.Toti copilasii vor sa fie la liceu,meserii cine mai invata.Prin 2000 cu 6 la capacitate nu aveai intrare la liceu,acum intri cu 3 si te intrebi de ce pici Bacul,faci si facultatea si abia stii sa te semnezi.Toti se vor sefi,sa domine pe altii.
  • Elena Negru 21.05.2017 19:37 Cand va merge sa isi ia salariul platit din banii nostri, acest individ ar merita sa gaseasca pe cineva cu pantalonii in vine!

Actualitate

408 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

324 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1225 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1816 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.