Câmpina, mileniul III. Gardul de la Căminul Petrol a început să se dezintegreze

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

Căminul Petrol, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, este unul dintre locurile asupra cărora administrațiile din ultimii mulți ani nu s-au aplecat, dovadă fiind starea jalnică a clădirilor și a întregului spațiu. Mai mult, de ceva vreme a început să se dezintegreze și gardul de la Bulevardul Nicolae Bălcescu. Dincolo de urâțenia sa fizică, în multe locuri este extrem de deteriorat, chiar rupt, iar panouri întregi de plasă lipsesc. Că au fost furate sau nu, nu știe nimeni. Cert este doar că acest gard arată din ce în ce mai rău, umbrind pe una dintre artele principale ale Câmpinei eforturile  autorităților de a avea un oraș frumos și curat. Probabil că o înlocuire a gardului pe toată lungimea de la stradă nu ar fi oportună. Poate nu ar fi rău ca acest gard să fie scos integral și amenajat ceva mai bine spațiul verde, astfel încât zona să devină una mai atractivă, chiar și pentru o plimbare. Oricum, trebuie făcut ceva!

Acesta este un serial în care dorim să-i implicăm și pe câmpineni, pentru că tuturor ar trebui să ne fie dragă localitatea noastră și astfel arătăm că ne pasă cu adevărat. Așadar, dacă aveți imagini sau informații care considerați că pot sta la baza unui episod al acestui serial, vă așteptăm la numărul de whatsapp 0733.388.425.

2747 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian Nistor 19.01.2023 08:39 Am cerut de mai multe ori ca acest gard să fie desființat și acolo să fie amenajată o grădină publică. Nu a auzit nimeni. Poate acum vede cineva.
  • diss 19.01.2023 13:04 Cămpina, la fel ca România, a început să se dezintegreze!🤭
  • Cultura nimanui 19.01.2023 18:16 Personaje dubioase locuiesc in caminul de nefamilisti.La fel si la garsonierele de pe Ana Ipatescu.Daca ei nu vad turnul inclinat si cinematograful.Cei s au aflat la fraiele culturii nu au facut de 30 ani nimic.De ce politia si adpp local nu securizeaza cinemaul sa puna camere.Politicile oricum in Campina sunt oarbe si nu isi justifica salariile
  • Ionut Popescu 20.01.2023 22:42 Va mai dau o sugestie. Veniți după o ploaie mai mare la intersecția str Dunărea cu buletinul Carol. Te poți plimba cu barca. Chiar nu se poate găsi o soluție?
  • Igor 08.02.2023 21:27 Pasajul,unde e pasajul?Orasul in care se fura de la gaini la capace de canal.De crima cand postasul a fost omorat pe Bulevard de boschetari nu am auzit.Nu suntem de nivelul Ploiestiului unde zona de sud este cu afaceri underground dar nici departe.Cum unele firme administreaza blocurile,parca ei pe au construit? Cum unii au luat particele din domeniul public pe ochi frumosi.Acum toti sar si vad paiul ce nu s a scurtat de 30 ani....

Actualitate

1037 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1583 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

33 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1328 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.