Accident spectaculos la Câmpina. Un Opel a intrat într-o casă

Actualitate (Categoria articolului)

Un accident spectaculos s-a produs în urmă cu puține momente în Câmpina, la intersecția străzilor Constantin Stere și Conductelor. Două autoturisme au fost implicate - un Logan, cu numărul de înmatriculare PH-92-CVL și un Opel, cu numărul de înmatriculare B-72-MPX.

Dacia Logan venea pe Strada Constantin Stere, dinspre Turnătorie spre centru. La intersecția cu Strada Conductelor, în fața Loganului a apărut brusc un autoturism Opel, condus de o șoferiță care nu a respectat semnificația indicatorului 'Stop'. Potrivit martorilor, persoana aflată la volanul Opel-ului nu a frânat deloc, cele două mașini s-au izbit, iar Opel-ul a fost aruncat efectiv printr-un gard direct în peretele unei case din apropierea intersecției. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar ambele maşini sunt destul de serios avariate. Poliția continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 

6354 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

541 vizualizari
27 feb. 2024 19:54

Bazinul de înot de la Cornu este gata. Investiția a fost realizată prin CNI

La Cornu a avut loc marți, 27 februarie 2024, recepția finală a lucrărilor la Bazinul de înot, o investiție în valoare de 9,57 milioane lei (fără TVA) realizată prin CNI. Bazinul este situat în apropierea sălii de sport și terenului sintetic, realizându-se astfel, în comuna din vecinătatea Câmpinei, o adevărată bază sportivă.

361 vizualizari
27 feb. 2024 19:27

Miercuri, 28 februarie, între orele 10 și 11, în Prahova vor răsuna alarmele

Este Săptămâna Protecției Civile în județul Prahova, iar în primele două zile ale acesteia, pompierii militari prahoveni au desfășurat activități de informare preventivă, exerciții de evacuare și instruiri pe linia acordării primului ajutor medical în 21 de unități de învățământ din județ, iar la activitățile organizate au participat peste 5000 de elevi și cadre didactice din cadrul acestora. 

Alte stiri recente

444 vizualizari
27 feb. 2024 18:34

Dan Ioan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”Din 2020, Câmpina este într-o decădere continuă”

Am continuat seria interviurilor cu lideri politici locali cu Dan Ioan Mușat, președintele Partidului Social Democrat, filiala Câmpina.

449 vizualizari
27 feb. 2024 08:57

10.000 detectoare de fum vor ajunge în locuințele românilor în campania ”Detector pentru viață”

Un număr de 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon, donate de E.ON și Delgaz Grid, vor ajunge în locuințele românilor cu ajutorul pompierilor de la inspectoratele pentru situații de urgență județene. Campania este derulată în cadrul parteneriatului ”Împreună pentru siguranță”, încheiat în anul 2012.