CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Reabilitarea termică a Spitalului Municipal Câmpina se va realiza tot cu fonduri europene. Valoarea proiectului - aproape 6 milioane euro

- Actualitate -

Reabilitarea termică a Spitalului Municipal Câmpina se va realiza tot cu fonduri europene. Valoarea proiectului - aproape 6 milioane euro

Prezent astăzi la Câmpina pentru a semna contractul de finanțare cu fonduri europene pentru restaurarea Muzeului Hasdeu, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, a venit și cu o altă veste bună. Acesta a afirmat că până la sfârșitul anului va fi semnat și contractul de finanțare pentru reabilitarea termică a Spitalului Municipal Câmpina. Proiectul va fi finanțat în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile, în cadrul POR - Axa prioritară 3.

"Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Câmpina" este un proiect cu o valoare foarte mare, de 26,53 milioane lei, care a fost depus de mai multă vreme de Primăria Câmpina în vederea obținerii de fonduri europene. Proiectul se află acum în etapa de evaluare tehnico-financiară și, după cum a afirmat directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, "suntem convinși că vom reveni la Câmpina în al patrulea trimestru al anului pentru a semna și acest contract de finanțare". (video)
Fiind vorba despre un proiect cu o valoare mare, automat și cofinanțarea de 2% de la bugetul local va fi destul de importantă, undeva la 530.000 lei. Proiectul nu presupune doar o anvelopare a clădirii Spitalului Municipal, ci este un proiect complex, care include multe lucrări de izolații și termoizolații, preluare a apelor pluviale, un sistem de panouri fotovoltaice, sisteme de climatizare și ventilare mecanică, modernizarea instalațiilor de iluminat, a instalației electrice, a rețelei de canalizare etc.


04 Sep 2018 20:38 5321 vizualizari


Comentarii


  • 05.09.2018 10:20 Papuc Victor Expresia fetei edilului exprima dezamagire,ingandurare,oare mai pot fura ceva ,acum vin altii la rand.oricum D-l Hasdeu a fost de fata si a ascultat si inregistrat tot,va fi chemat ca martor.
  • 05.09.2018 10:16 Dumitru Sile HA,s-a deschis robinetul UE,unii isi freaca mainile,altii se enerveaza,in general toti se gandesc acum cum sa FURE din bani fara sa observe UE.Experienta trecuta va fi oare de folos?sa nu ajungem in justitie ?dar ce conteaza, FURA ei platim noi.Oare cate dosare penale se vor face?putem sa pariem la bursa?ne distram si noi.
  • 04.09.2018 23:24 Ham Production Cu fonduri europene ar reabilita Capela Hernea,Caminele de la Petrol,podul spre Banesti,etc.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
436 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
875 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1720 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1592 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV