Consiliul Local şi-a desemnat reprezentanţii în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La fiecare început de an școlar, conform legislației în vigoare, Consiliul Local Câmpina își stabilește reprezentanții în consiliile de administrație ale unităților de învățământ școlar și preșcolar din municipiu. Acest lucru s-a întâmplat la ședința din 28 septembrie, când întreaga procedură a durat mai bine de o oră și jumătate. Practic, au fost două liste de propuneri - una a PSD și una a PNL-PMP-ALDE. Fiind mai multe propuneri a fost nevoie de vot secret, s-au făcut buletine, s-a votat, s-a numărat. Iar la vot au ieșit propunerile alianței care deține majoritatea în CL Câmpina.

Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ sunt constituite din 7, 9 sau 13 membri, în funcţie de numărul de clase, de unităţile din subordine şi de numărul directorilor adjuncţi. Iar în aceste consilii de administrație intră unul, doi sau trei consilieri locali. De asemenea, în cazul unităţilor unde sunt şi cursuri profesionale sau tehnice, din consiliile de administraţie fac parte şi reprezentanţi ai operatorilor economici parteneri, diminuându-se numărul reprezentanţilor autorităţilor locale. Precizăm că aceste funcții nu sunt remunerate.
În cele din urmă, după vot secret la aproape toate instituţiile de învăţământ, reprezentanţii Consiliului Local în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din Câmpina sunt:
Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” – Monica Clinciu, Elena Albu, Florin Frăţilă
Colegul Tehnic „Constantin Istrati” – Adrian Piţigoi, Daniel Ioniţă
Colegiul Tehnologic Forestier – Robert Minea
Liceul Tehnologic Energetic – Adrian Dochia, Dragomir Enache
Liceul Tehologic Mecanic – Viorel Bondoc, Lucian Cercel
Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” – Adrian Dochia, Gabriel Dima, Corina Topală
Şcoala Gimnazială Centrală – Florin Frăţilă, Viorel Bondoc
Şcoala Gimnazială „Al.I. Cuza” – Mihaela Petrovici, Gabriel Dima, Adrian Dochia
Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu” – Dragomir Enache, Lucian Cercel, Livia Lupu
Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 – Viorel Bondoc
Grădiniţa cu program prelungit „Iulia Hasdeu” – Adrian Piţigoi
Clubul Copiilor – Gabriel Dima
Urmează ca, separat de CL, să-și desemneze reprezentanții în consiliile de administrație de la școli și primarul Horia Tiseanu.

4359 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2182 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1887 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

5 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

527 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.