Consiliul Local şi-a desemnat reprezentanţii în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La fiecare început de an școlar, conform legislației în vigoare, Consiliul Local Câmpina își stabilește reprezentanții în consiliile de administrație ale unităților de învățământ școlar și preșcolar din municipiu. Acest lucru s-a întâmplat la ședința din 28 septembrie, când întreaga procedură a durat mai bine de o oră și jumătate. Practic, au fost două liste de propuneri - una a PSD și una a PNL-PMP-ALDE. Fiind mai multe propuneri a fost nevoie de vot secret, s-au făcut buletine, s-a votat, s-a numărat. Iar la vot au ieșit propunerile alianței care deține majoritatea în CL Câmpina.

Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ sunt constituite din 7, 9 sau 13 membri, în funcţie de numărul de clase, de unităţile din subordine şi de numărul directorilor adjuncţi. Iar în aceste consilii de administrație intră unul, doi sau trei consilieri locali. De asemenea, în cazul unităţilor unde sunt şi cursuri profesionale sau tehnice, din consiliile de administraţie fac parte şi reprezentanţi ai operatorilor economici parteneri, diminuându-se numărul reprezentanţilor autorităţilor locale. Precizăm că aceste funcții nu sunt remunerate.
În cele din urmă, după vot secret la aproape toate instituţiile de învăţământ, reprezentanţii Consiliului Local în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din Câmpina sunt:
Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” – Monica Clinciu, Elena Albu, Florin Frăţilă
Colegul Tehnic „Constantin Istrati” – Adrian Piţigoi, Daniel Ioniţă
Colegiul Tehnologic Forestier – Robert Minea
Liceul Tehnologic Energetic – Adrian Dochia, Dragomir Enache
Liceul Tehologic Mecanic – Viorel Bondoc, Lucian Cercel
Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” – Adrian Dochia, Gabriel Dima, Corina Topală
Şcoala Gimnazială Centrală – Florin Frăţilă, Viorel Bondoc
Şcoala Gimnazială „Al.I. Cuza” – Mihaela Petrovici, Gabriel Dima, Adrian Dochia
Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu” – Dragomir Enache, Lucian Cercel, Livia Lupu
Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 – Viorel Bondoc
Grădiniţa cu program prelungit „Iulia Hasdeu” – Adrian Piţigoi
Clubul Copiilor – Gabriel Dima
Urmează ca, separat de CL, să-și desemneze reprezentanții în consiliile de administrație de la școli și primarul Horia Tiseanu.

4542 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

153 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1231 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Alte stiri recente

3841 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1055 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.