Consiliul Local şi-a desemnat reprezentanţii în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La fiecare început de an școlar, conform legislației în vigoare, Consiliul Local Câmpina își stabilește reprezentanții în consiliile de administrație ale unităților de învățământ școlar și preșcolar din municipiu. Acest lucru s-a întâmplat la ședința din 28 septembrie, când întreaga procedură a durat mai bine de o oră și jumătate. Practic, au fost două liste de propuneri - una a PSD și una a PNL-PMP-ALDE. Fiind mai multe propuneri a fost nevoie de vot secret, s-au făcut buletine, s-a votat, s-a numărat. Iar la vot au ieșit propunerile alianței care deține majoritatea în CL Câmpina.

Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ sunt constituite din 7, 9 sau 13 membri, în funcţie de numărul de clase, de unităţile din subordine şi de numărul directorilor adjuncţi. Iar în aceste consilii de administrație intră unul, doi sau trei consilieri locali. De asemenea, în cazul unităţilor unde sunt şi cursuri profesionale sau tehnice, din consiliile de administraţie fac parte şi reprezentanţi ai operatorilor economici parteneri, diminuându-se numărul reprezentanţilor autorităţilor locale. Precizăm că aceste funcții nu sunt remunerate.
În cele din urmă, după vot secret la aproape toate instituţiile de învăţământ, reprezentanţii Consiliului Local în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din Câmpina sunt:
Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” – Monica Clinciu, Elena Albu, Florin Frăţilă
Colegul Tehnic „Constantin Istrati” – Adrian Piţigoi, Daniel Ioniţă
Colegiul Tehnologic Forestier – Robert Minea
Liceul Tehnologic Energetic – Adrian Dochia, Dragomir Enache
Liceul Tehologic Mecanic – Viorel Bondoc, Lucian Cercel
Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu” – Adrian Dochia, Gabriel Dima, Corina Topală
Şcoala Gimnazială Centrală – Florin Frăţilă, Viorel Bondoc
Şcoala Gimnazială „Al.I. Cuza” – Mihaela Petrovici, Gabriel Dima, Adrian Dochia
Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu” – Dragomir Enache, Lucian Cercel, Livia Lupu
Grădiniţa cu program prelungit nr. 9 – Viorel Bondoc
Grădiniţa cu program prelungit „Iulia Hasdeu” – Adrian Piţigoi
Clubul Copiilor – Gabriel Dima
Urmează ca, separat de CL, să-și desemneze reprezentanții în consiliile de administrație de la școli și primarul Horia Tiseanu.

4472 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

597 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

877 vizualizari
28 mar. 2023 18:20

A început construcția turnului pentru apă din incinta Spitalului Municipal Câmpina

În cadrul amplelor lucrări care se desfășoară la Spitalul Municipal Câmpina, de câteva zile a început și construcția turnului pentru apă.

Alte stiri recente

104 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana”, din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

740 vizualizari
28 mar. 2023 15:19

Conferință dedicată păcii și tinerilor, la Câmpina

Voluntarii de la Grupul informal de inițiativă PeaceJam Câmpina vor organiza în perioada 22-23 aprilie, la Casa Tineretului, din Câmpina, o conferință dedicată păcii și tinerilor.