O elevă a Şcolii de Poliţie Câmpina, aflată în practică, implicată în salvarea unei fetiţe de doi ani

Actualitate (Categoria articolului)

Este perioada în care Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina găzduieşte examenul de admitere, dar o elevă a unităţii de învăţământ, Luciana Marin, aflată în practică, la Cernavodă, a fost implicată în salvarea unei fetiţe de doi ani.

Potrivit Poliţiei Române, agentul Angel Vrabie şi eleva Luciana Marin (foto), aceasta din urmă fiind în perioada de practică, se aflau în această după-amiază într-o patrulare obişnuită în oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa. La un moment dat au observat cum o fetiţă de doi ani s-a înecat cu un sirop administrat de mama sa. Întrucât fetiţa nu mai putea respira, poliţistul i-a adus imediat un pahar cu apă, dar pentru că starea fetiţei se agrava vizibil, agentul şi eleva au transportat-o pe micuţă, împreună cu mama sa, cu autospeciala Poliţiei, la Spitalul Orăşenesc Cernavodă. Fetiţa a primit îngrijiri medicale de specialitate, starea ei de sănătate a fost stabilizată, dar a fost transferată la Spitalul Municipal Medgidia, pentru investigaţii amănunţite şi evitarea oricăror complicaţii.

(Sursa foto - Poliţia Română)

10487 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1612 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1355 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.