Două tiruri s-au ciocnit pe DN1, în apropiere de Băneşti

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineaţă, pe DN1, în apropierea comunei Băneşti, două tiruri au fost implicate într-un accident rutier, o persoană fiind rănită.

Cele două tiruri mergeau în aceeaşi direcţie, iar la un moment dat, probabil pe fondul neatenției și nerespectării distanţei regulamentare dintre autovehicule, acestea s-au ciocnit. În urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane, iar cele două tiruri sunt destul de avariate. Niciunul dintre cele două autotrenuri nu este înmatriculat în Prahova. Tirurile implicate în aceast accident au numerele de înmatriculare BV-98-XOX şi B-101-CLI. La faţa locului se află două echipaje de pompieri, ambulanţă și echipaje de poliţie. Circulaţia este îngreunată şi dirijată de agenții de poliţie prezenți la faţa locului.

(Sursa foto - ISU Prahova)

8670 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1857 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3355 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

223 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

566 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.