Două tiruri s-au ciocnit pe DN1, în apropiere de Băneşti

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineaţă, pe DN1, în apropierea comunei Băneşti, două tiruri au fost implicate într-un accident rutier, o persoană fiind rănită.

Cele două tiruri mergeau în aceeaşi direcţie, iar la un moment dat, probabil pe fondul neatenției și nerespectării distanţei regulamentare dintre autovehicule, acestea s-au ciocnit. În urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane, iar cele două tiruri sunt destul de avariate. Niciunul dintre cele două autotrenuri nu este înmatriculat în Prahova. Tirurile implicate în aceast accident au numerele de înmatriculare BV-98-XOX şi B-101-CLI. La faţa locului se află două echipaje de pompieri, ambulanţă și echipaje de poliţie. Circulaţia este îngreunată şi dirijată de agenții de poliţie prezenți la faţa locului.

(Sursa foto - ISU Prahova)

8526 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1148 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.

Alte stiri recente

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

223 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.