Pentru al șaptelea an consecutiv, Consiliul Local Câmpina acordă burse de excelență pentru cei mai buni elevi din anii terminali

Actualitate (Categoria articolului)

Bursele de excelență s-au acordat pentru prima dată, la Câmpina, în anul școlar 2010-2011. Inițiativa acordării acestor burse a aparținut consilierilor Elena Albu și Marian Dulă, iar Consiliul Local a susținut în fiecare an acest demers. 31 de liceeni din clasa a XII-a sau a XIII-a primesc bursă de excelență, valoarea acesteia fiind de 200 lei pe lună.

Conducerile liceelor propun numele bursierilor, se întocmesc niște dosare, iar Comisia de acordare a burselor de excelență, constituită la nivelul Consiliului Local, analizează aceste dosare și stabilește care sunt elevii beneficiari. Principalele condiții sunt ca bursierul să aibă rezultate foarte bune la învățătură și nota maximă la purtare. Trebuie să mai precizăm faptul că aceasta este o categorie aparte de bursă școlară, a cărei acordare a fost stabilită exclusiv de Consiliul Local Câmpina. Pentru că, prin lege, tot de la bugetul local se mai acordă: bursă de merit (100 lei/lună), bursă de studiu (70 lei/lună) și bursă socială (50 lei/lună).

Iată elevii care beneficiază de bursă de excelență în anul școlar 2016-2017, ei fiind prezenți și la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina, pentru a primi diplome din partea administrației locale:
Colegiul Național 'Nicolae Grigorescu': Ștefan Apostolescu, Andreea Ciudin, Ioana Ciutacu, Ioan Mihai Constantin, Miruna Corneanu, Andreea Dogaru, Ruxandra Ana-Maria Manole, Ioana Mocanu, Ionela Denisa Neagoe, Iulia Andreea Nica, Eva Maria Olteanu, Teodora Roșu, Teodora Ștefania Tănase, Adrian Ștefan Tureac
Colegiul Tehnic 'Constantin Istrati': Roxana Vișoiu
Colegiul Tehnic Forestier: Florina Beldianu, Maria Mihaela Bobescu, Gabriela Diaconu, Ionuț Mădălin Diaconu, Alexandra Mihaela Milu, Andrei Mireanu, Mihai Răzvan Stoica, Raluca Andreea Toader
Liceul Tehnologic Energetic: Victor Alexandru, Andreea Aldescu, Ștefan Irinel Bădescu, Ioana Raluca Bîja, Denis Cărăuș, Nicoleta Dobre, Rareș Dumitrică, Constantin Andrei Pepene

5174 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • petre roxana 21.10.2016 10:46 Laptopurile din dotarea consilierilor sunt personale sau publice ?,atunci ce e ''mascareala'' lipita pe capac,ce pretentii sa mai ai de seriozitate cand ei cu privirile serioase concentrate pe ecran afiseaza exterior tiganie(ca pe gard) ,daca erau elevi de liceu nu era o probleme dar cei ce reprezinta orasul?asta denota lipsa de respect si bataie de joc,la o firma privata era dat afara dar la buget......apropo Inculpatul nu munceste?

Actualitate

0 vizualizari
23 feb. 2024 19:57

Conductă de apă ciuruită, pe Strada Sondei, din Câmpina, acolo unde se schimbă rețeaua de canalizare

De câteva săptămâni se lucrează la schimbarea rețelei de canalizare pe Strada Sondei, din Câmpina, în cadrul unui proiect mai amplu derulat de compania HidroPahova.

153 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

818 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

340 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.