Grevă spontană la ANAF - Direcția de Finanțe Câmpina. Nu se lucrează cu publicul

Actualitate (Categoria articolului)

Angajații Direcției Generale a Finanțelor Publice și ai Trezoreriei din Câmpina au intrat în această dimineață în grevă spontană, alăturându-se astfel protestelor colegilor lor de la mai multe direcții de finanțe din țară. Motivul nemulțumirilor îl constituie proiectul Legii Salarizării, care ar duce la scăderea salariilor angajaților din Finanțe.

„Salariații Ministerului Finanțelor Publice și unităților subordonate nu beneficiază de sporuri, bonusuri sau alte venituri suplimentare, fiind incompatibili cu orice altă funcție care poate aduce venituri suplimentare. Guvernul României decât să plătească 35.000 de consultanți fiscali nou angajați, cu salarii de 10.000 lei, dublu față de un salariat al sistemului Ministerului Finanțelor Publice, mai bine ar plăti decent cei 25.000 de salariați responsabili cu colectarea veniturilor statului, fiind o investiție mai realistă, corectă și cu efecte în timp, care ar duce la atragerea și păstrarea personalului bine pregătit, care să poată face față noilor cerințe în implementarea politicii fiscale”, se arată într-un comunicat de presă al Alianței Naționale Sed Lex.
Greva este declanșată pe o perioadă nedeterminată, fiind afectată relația cu publicul și activitatea de colectare a banilor.

7197 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Je 17.05.2017 03:33 Spor de ce si bani mai multi...? Saracii de ei, jumulesc o firma amarata... si pe restul ii lasa sa isi faca de cap prin orase si se lafaie cu banii la prosti. Anaf infintat sa spele banii publici si sa saraceasca la maxim pe un amarat de patron... asta este anaful din romania si nu este normal ca tot ... alea puturoase sa vrea bani mai multi. Daca prostimea se supune...

Actualitate

1845 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4231 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1827 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2413 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.